Zakuska

Lingua  

član od: 28.10.2003

sporočila: 153

tema odprta - 27. sep 2005 8:23 | ogledi: 3.537 | odgovori: 5

Zdravo,

v kratkem bom praznovala roj. dan in v službi vsak za nekaj kolegov naredi majhno zakusko. Lani sem imela obložene kruhke, letos pa ne vem. Nekaj jih je medtem postalo vegetarijancev, nekaj jih hujša.... skratka kar pestra družba. Ali ima mogoče kakšno idejo, da bi bili vsi zadovoljni? Moram povedat, da so vsi kar dobri poznavalci hrane in radi uživajo ob majhnih razvajanjih. IDEJE?

LP

Marjeta

mami1  

član od: 11.6.2004

sporočila: 129

27. sep 2005 9:09

Morda bi bile primerne polnjene francoske štručke (na forumu je kar nekaj receptov in mislim da so vsi zelo okusni). Jaz sem jih kar nekaj preizkusila in ugotovila, da lahko tudi malce improviziraš in dobiš kar nekaj različnih nadevov. Pri nas so pošle kot bi mignil! Glede peciva pa je sedaj res prava sezona pit in zavitkov (slive, jabolka, hruške...) Upam da sem kaj pomagala. Lep pozdrav!

631141  

član od: 14.11.2003

sporočila: 612

27. sep 2005 9:55

Jaz sem jih postregla s temle: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4048 pa so bli full zadovoljni. Narezkov skoraj nihce vec ne obrajata, kar naprej smo na dieti, pa nebi mesa, sir je premasten .... se je obneslo. Lp, Klavdija

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

27. sep 2005 11:35

Jaz pa predlagam pirino (lahko vzameta tudi ješprenj) solato. Piro skuhate, odcedite, dodate na kocke narezane kisle kumarice(seveda sedaj lahko uporabite še skoraj vse sveže), papriko, sir, šunko. Po želji dodamo naribano bučko, solimo, popramo, okisamo po okusu. Pripravite lahko gobjo pašteto, še kakšen skutin namaz, in domač kruh-če imate voljo in čas pripravite različne vrste kruha, v končni fazi jih lahko kupite če imate težave s časom. Vsako jed posebaj naložite v plastične posodice, kruh si narežite že doma, kupite plastičen pribor,....pa dober tek in lepo druženje s sodelavci! ANJA

stasafrank  

član od: 29.6.2003

sporočila: 518

27. sep 2005 13:51

Jaz pripravim slane rogljičke že skoraj za vsako fešto, ker so nam vsem zelo dobri... Če jih narediš samo s feta sirom (pa mogoče majčkeno kakšnega navadnega vmes pa bodo tudi za vegi...) http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?prikazi=RS%A9 LP Staša Frank

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

27. sep 2005 14:13

Ja, slani rogljički z različnimi nadevi so odlična zadeva. ali pa obloženi krekerji. Narediš različne, že najde vsak nekaj zase. Primerni za v službo se mi zdijo tudi sladki mignoni in seveda sadje. Lep pozdravček, S.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti