Ali je morda katera zasledila torto v obliko kompasa?Moja hči je v četrtem razredu devetletke. V petek ima roj. dan in ker se ravno učijo o tej temi, bi naročila tako torto.Dada
Torta kompas
tema odprta - 25. sep 2005 16:28 | ogledi: 1.749 | odgovori: 2
25. sep 2005 16:37
Darja, če si kje iz okolice Ljubljane, ti priporočam slaščičarno Grad v Rožni dolini. Jaz sem pri njih naročila torto računalnik za mojega fanta in so me zelo, zelo presenetili. Pomenila sem se kar s slaščičarko in povedala, kaj približno hočem - in brez problema so mi to tudi naredili. Pa še cena ni bila zasoljena v primerjavi z drugimi slaščičarnami. Za torto za 20 ljudi sem plačala 9800 tolarjev. Torta je bila izjemno dobra.... na sploh, priporočam! http://www.kepca.com/torte_piskoti.htm Lp, tjas
25. sep 2005 17:29
Aja! Naročiti jo moraš vsaj 3 - 4 dni prej! To je bil v bistvu pogoj v vseh slaščičarnah, kjer sem spraševala za moj "čokoladni računalnik" tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Evitine Jakobove pokrovače
Hot dog v listnatem testu