Zdravo!
Ima kdo kako izkušnjo s to gostilno v Ljubljani? Rad bi peljal družinjo na žabe, pa me zanima ...
Lp,B
birk1
Zdravo!
Ima kdo kako izkušnjo s to gostilno v Ljubljani? Rad bi peljal družinjo na žabe, pa me zanima ...
Lp,B
birk1
25. sep 2005 0:01
Postrežba je super, hrana zelo dobra, cene nič šokantnega.... žab sicer še nisem jedla, ker sem bolj špurljave sorte
25. sep 2005 18:54
Ja, se strinjam s Tjaš, sladoled in torte so posebna kategorija, jedli pa smo tudi super žabje krake. Na kosilo pa moraš med tednom! Nada
25. sep 2005 23:21
Ok, ta zadnja informacija je prisla mal pozno - sm bil danes že pred vrati: SOBOTA IN NEDELJA ZAPRTO!!! Tko da smo sli pol k Pecariču - ampak so me žabe mal razočarale - me zanima če so pri žabarju kaj drugačne. Vseeno hvala, BM birk1
26. sep 2005 9:06
Jaz sem jih jedla pri Žabarju in so mi bile všeč. Pač nekaj drugačnega, za poskusit. Drugje jih še nisem jedla. lp Alenka
4. okt 2005 9:38
Včeraj sem jih ponovno jedel pri Žabarju (ocvrte; imajo namreč tudi krake na tržaški način)... Bilo je super, kot vedno do sedaj. A nimajo samo žabjih krakov. Imajo še polno drugih jedi in so vse brez izjeme SUPER...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Hempy polenta
Veseli tiramisu