Obračam se na vas,ker sem opazila, da v moji beležki ni več receptov, ki sem jih shranila.
Ali mi lahko morda kdo pomaga?
P.S. Da ni mogoče shranjeno pomotoma v beležki od AnaMarije?
L.P.anamarija1
Obračam se na vas,ker sem opazila, da v moji beležki ni več receptov, ki sem jih shranila.
Ali mi lahko morda kdo pomaga?
P.S. Da ni mogoče shranjeno pomotoma v beležki od AnaMarije?
L.P.anamarija1
20. sep 2005 10:40
Tjas, najlepša hvala. Kaj bi mi brez tebe? Prisrčen pozdrav!
20. sep 2005 11:57
sej veš, če lahko si med sabo pomagamo. Pozdrav iz sive Ljubljane, upam, da je vsaj na vašem koncu vreme kaj lepše. tjas
23. sep 2005 10:04
Živijo Bojan! Receptov, ki sem shranila v svoji beležki ni. Poskusila sem ponovno shraniti pa ni šlo. Ko odpiram recept katerega želim shraniti, mi piše, da je že v moji beležki, pa ni. Ali mi lahko vi pomagate? Hvala pa lep pozdrav!
23. sep 2005 10:34
anamarija1, pogledal sem in tam so recepti, eden, že oddan pa čaka na objavo. Meni se zdi, da je vse kot mora biti. Saj vidite, da je v beležki več zavihkov in vi morate izbrati "moje recepte" da jih vidite, ne? LP, Bojan
23. sep 2005 10:52
Se nisva razumela. Ko pošiljam moj recept, je avtomatsko shranjen v moji beležki, to vem. Govorim pa za priljubljene recepte, torej tiste od drugih avtorjev, ki sem jih shranila. Izginili so,jih ni več. LP.
23. sep 2005 11:19
Bojan, anamarija je imela težave z uporabniškim imenom... njena sporočila je dobivala druga uporabnica s podobnim imenom (velike/male črke)... Mogoče so tudi vsi recepti, ki jih je anamarija shranjevala v svojo beležko, preden ji je Jernej spremenil username, ostali v beležki druge uporabnice? tjas
23. sep 2005 11:29
Bojan, sem pozabila! Shepherd pie recept št. 4517 Fish pie recept št. 4852 Ta dva recepta pogrešam, oziroma jih ne morem še enkrat shraniti. LP
23. sep 2005 12:12
V morebitne težave v zvezi z zamenjavo nicka se jaz ne bom mešal , to bo moralo Jerneja počakat. anamarija1 - praviš da si pozabila...a potem, ko si šla pod pravi zavihek so notri le bili recepti? LP Bojan
23. sep 2005 12:27
anamarija1, dva recepta, ki ju pogrešaš imaš na strani 2 v svoji beležki. Ko je ena stran v beležki polna, moraš iti na stran 2 LP Bojan
23. sep 2005 12:30
vsi se učimo.... Evo anamarija, pa veš nekaj novega tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
French toast s sadjem