A veste za kakšno dobro gostilno- ne predrago v okolici Domžal za praznovanje 50.obletnice.
NIA
A veste za kakšno dobro gostilno- ne predrago v okolici Domžal za praznovanje 50.obletnice.
NIA
20. sep 2005 8:38
Če niste preveč "fini", imate gostilno Gašper v Prevojah. Odlična hrana, cene zelo ugodne, je pa bolj domača gostilna. Imajo zelo zasedeno, zato je treba dosti prej rezervirati, seveda pa prej sprobati. Lp
20. sep 2005 9:56
ja porcije so pa "ubijalske". Na vsak način pa si prej oglejte, da ne boste potem razočarani. ZLATA Sporočilo je spremenil(a) ZLATA dne 20. sep 2005 09:57:49
20. sep 2005 10:42
Gostilna Pri Olgi je zelo dobra. Natakarji prijazni, hrana odlična. Mi smo tam praznovali 50. letnico moje svakinje. Naslova se zdajle ne spomnim. Poglej v telefonski imenik. lp Julija
20. sep 2005 13:04
Men je pa ful všeč Kovač na Količevem. Vedno gremo tja, kadar se imamo namen dobro najesti in naplesati. Lep pozdravček, S.
20. sep 2005 13:39
Jaz sem že moje povabila v gostilno Pirc v Rovi - tel. 722-70-07. Imajo vsega, najbolj pa so znani po "pohanem" piščancu - res dobro, brez kože - moji so bili na moč zadovoljni, pa še osebje je OK in ni predrago, vsaj za moje pojme. Toplo priporočam! Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 20. sep 2005 13:40:19
20. sep 2005 14:17
Kovač na Količevem je res super drugače pa mogoče tudi Keber, kjer imajo tudi super menije in ni drago. Lep pozdrav, N. Nincica
20. sep 2005 19:39
Tudi mi smo bili povabljeni na ohcet v gostilno Kovač na Količevem. Pohvaliti moram postrežbo, hrana, prijaznost ter ustrežljivost osebja. Je vredno poskusit. LP marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Pivski kruh