Še tu bom probala.
Morda kdo ve za koga, ki bi oddajal garsonjero.
Vesela bom vsakih obvestil, vsake vesti.
Hvala
kepi
Še tu bom probala.
Morda kdo ve za koga, ki bi oddajal garsonjero.
Vesela bom vsakih obvestil, vsake vesti.
Hvala
kepi
16. sep 2005 19:54
Kje pa? V Slovenskih konjicah? urssula
17. sep 2005 15:43
V MB vem za gospo, ki išče sostanovalko v komfortnem dvosobnem stanovanju. Ta, ki zdaj stanuje v stanovanju, je odsotna vsaj pol leta, v zimskih mesecih, ko je v MB, pa je velikokrat sploh ni domov iz službe, ker prespi kar tam, kjer dela (ima pač tako naravo dela). Ker bi stanovanje vseeno rada obdržala, stroški pa so ji seveda preveč, bi imela sostanovalko.
18. sep 2005 20:09
Hvala mamamia. Nisem bila doma, da bi to pogledala. Te jutri pokličem. V vsakem primeru bi pa bila vesela, če bi se kaj našlo. urssula, tudi v Konjicah ne bi bilo narobe, če bi bilo ugodno. Javi mi. kepi
18. sep 2005 22:32
Hm, Urssula je najbrž mislila, da nisi nič napisala, v katerem koncu Slovenije iščeš svoj kotiček... No, pa dodam svoj piskrček. Te zanima tudi enosobno v Celju?
18. sep 2005 22:36
To vprasanje je bilo postavljeno zato, ker nisi nič povedala, kje bi rada garsonjero. Mogoče bi dobila kakšen odgovor več, če bi vsaj okvirno povedala kje garsonjero iščeš... bom pa vprašala teto, ki je včasih oddajala stanovanje v Lj študentom, samo nisem sigurna, če ga še. LP in da bi čim prej našla kar iščeš! urssula
19. sep 2005 7:23
Urssula! Če ga še oddaja, jaz poznam par na lovu... Loni Makaroni
19. sep 2005 8:17
Kaj pa primorski konec? ===
19. sep 2005 17:24
V Mariboru iščeva oba s partnerjem garsonjero. Celje je predaleč. kepi
19. sep 2005 18:13
Loni! Sem vprašala teto, vendar je letos že oddala dvema študentkama, tako da tukaj žal ne bo nič. Zdaj je res tak čas, da izgleda da so vsi študenti na lovu za stanovanjem... urssulaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Sladki rogljiči