Pozdravljeni!
Ali ima kdo knjigo o Kruhu, mislim da od mojstra Goljata? Bi kupila?
veverica
Pozdravljeni!
Ali ima kdo knjigo o Kruhu, mislim da od mojstra Goljata? Bi kupila?
veverica
15. sep 2005 7:29
Jo mam, pa je ne prodam... Je pri naši hiši zelo uporabljana. Loni Makaroni
15. sep 2005 8:03
Verjetno jo ima g. Goljat ali pa Kmecki glas, mislim da jo je zalozila ta zalozba. LP, Klavdija
15. sep 2005 9:22
Dobiš jo v vsaki boljše založeni knjigarni. Loni Makaroni
15. sep 2005 10:26
Zadnjič sem videl, da jo prodajajo v knjigarni Vale Novak v City Parku in na Wolfovi. Miroslav Vulović
15. sep 2005 20:17
Sem jo že gledala v knjigarni, pa sem pomislila, da bi bila rabljena cenejša..., Poleg tega gospod soprog dobi pege ko zagleda kakšno novo kuharsko knjigo. Kako so nepotrpežljivi!!!!! On je mnenja, da bi morala najprej iz ene vse skuhat, nato pa naslednjo kupit. A kdo dela tako? Lp veverica
15. sep 2005 21:17
Olja! Sara, če je tako, pa si pojdi najprej v knjižnico sposodit knjigo, pa mogoče najbolj zanimive recepte potem malo ... Nič ne sugeriram, ampak včasih je treba biti malce iznajdljiv. Soprog, pa, kot da ne bi hotel dobro jesti, a ne? Povej mu, kaj boš letos pisala Dedku Mrazu . Ali pa, kakšno darilo si želiš za rojstni dan, če ga imaš prej. Lep pozdravček & dober tek! Harmonija
19. sep 2005 22:09
Jaz nobene knjige ne kupim. Ko "imam cas",ce ne,si ga pa vzamem,knjigo vzamem iz knjiznice in jo preskeniram na skenerju. Res se mi vcasih zdi,da ni ne konca ,ne kraja,se posebej,ce je debela,se mi pa precej pozna v denarnici. Potem si pa sama naredim e-book. Ko kaj rabim,samo odprem knjigo in recept je ze tu. Lp Evelyn
19. sep 2005 22:22
Knjigo sem si danes izposodila v knjižnici in si res zasluži, da jo ima človek doma na knjižni polici. Navdušena sem, saj vsebuje veliko uporabnih receptov. Lp riba-ribica
19. sep 2005 23:23
moški! pa kot da oni ne bi imeli svojiega veselja! Moj si rad kupuje računalniške pritikline pa vsakovrstno orodje, jaz pa kuharske knjige. Zadnjič mi je še on prinesel kuharsko praktiko mojstra Ivačiča. Da pa bi sprobala čisto vse recepte, ki so v kaki knjigi, preden kupim drugo??? Ah, kje! Malo pobereš tu, malo tam.... Pa združiš in rata vedno kaj dobrega Lp, tjas
19. sep 2005 23:29
Me že zvija........... Mislim, da bom tistih pet jurckov pa ze nekako.... mozi bo malo zavijal z ocmi, pa bo ze..... Doma imam osem mesečnika in rajši vidim, da moj kruh je kot tiste z vsemi dodatki zraven. Lp vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Pad Thai s piščancem