Mi prosim poveste kje bi kupila sveži (lahko tudi suhi) pehtran?
Lp Migla
Mi prosim poveste kje bi kupila sveži (lahko tudi suhi) pehtran?
Lp Migla
12. sep 2005 12:03
V Ljubljani na tržnici prodajajo šopke svežega pehtrana. Pred časom mi ga je mož prinesel iz trga in sem naredila pehtranov biskvit - odlično je bilo. Suhi pehtran pa verjetno prodajajo v lončkih ali vrečkah med začimbami v vseh večjih trgovinah, ampak suhi se ne more primerjati s svežim. Če ga imate preveč, ga enostavno nasekljate in zmrznete v vrečki ali posodici, pa je za drugič spet svež. LP Dušanka
12. sep 2005 12:54
Hvala Dušanka. Ga bom poiskala na tržnici!
12. sep 2005 13:58
Migla, pri nas ga imamo kar nekaj in ti ga rade volje odstopim, če prideš ponj. Sporoči! LP ZIMA
12. sep 2005 21:39
Migla, suh pehtran se kupi v vsaki bolje založeni trgovini s Kotany začimbami. Pa niti ni tako slab, celo malo diši po svežem... lp Pavka pavka
14. sep 2005 8:38
Hvala vsem za informacije. Danes ga bom kupila in odnesla v tujino, kjer pehtrana ne poznajo. Meni je najboljša pehtranova potica. Hvala tudi vam Zima, morda pridem ponj drugo leto. Rada bi ga imela v svojem vrtu. LP MiglaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
French toast s sadjem