7. sep 2005 9:35
Ja, tudi jaz pogrešam ozimnico (sploh v tem času). stana
7. sep 2005 9:35
Ja, tudi jaz pogrešam ozimnico (sploh v tem času). stana
7. sep 2005 9:37
Predlagam, da se nekako razdeli kategorija Morska hrana. Tam so trenutno vsi na enem kupu: morske in sladkovodne ribe, glavonožci, raki, školjke. Mogoče bi jih lahko popredalčkali takole: Ribe (morske in sladkovodne), Raki, Mehkužci (polži, školjke, sipe, lignji, hobotnice). Miroslav Vulović
7. sep 2005 10:05
Glasujem za prigrizke - finger food in slovenske jedi. lp
7. sep 2005 10:57
Ločena peciva so že dolgo, torte, piškoti, potice... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. sep 2005 14:01
Še moj piskrček: prigrizki, pa podpora predlogu sarabandeta; pa mogoče vsakodnevni in slavnostni jedilniki, vsaki osebej, z dodatkom v kateri bazi so recepti, če so že v bazi. Mamamia mamamia
9. sep 2005 23:12
Morda dodatna kategorija slaščic: Muffini. urssula
14. sep 2005 23:20
Mislim, da bi bila rubrika mesnih jedi dosti bolj pregledna, če bi jo ločili po vrsti mesa(perutnina, teletina, govedina, svinjina,...) Lp veverica
14. sep 2005 23:27
Spoštovani Kategorija mesne jedi je že ločena na enajst podkategorij. Samo nima vsaka podkategorija svojega kuharčka. Pri receptu na desni strani piše v kateri podkategoriji se nahaja. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Mini potičke