5. sep 2005 18:37
Uffff, kar zavidam ti! Tudi jaz bi še kaj dopusta, tako pa sem že tudi na Nizozemsko skoraj pozabila. Drugi teden sicer nisem v službi, ampak sta razloga zelo delovna:1) izpit pri enem zeloooo zahtevnem profesorju in 2) kuhinja - prenavljava.... ampak gledam pa, kam bi lahko šla na naslednji dopust. Našla sem neke stare škotske gradove s hotelsko ponudbo, ki so pravljično lepi, samo cene so pa daleč od pravljičnih
Aha, zdej štekam smisel spremembe v delovanju iskalnika, po ključnih besedah res ne moreš iskati, lahko pa si izbereš, da ti prikaže samo recepte določene podkategorije - recimo samo hladne predjedi. v bistvu druga pot, da prideš v bazo direkt na podkategorijo. Kapisch. No, zdejle se bodo morali ljudje samo navadit malo bolj uporabljat bazo receptov
Ali pa mogoče odšteti tistih nekaj tisočakov za +paket, ki si jih zasluži!
Znakec mi je pa všeč, sicer bom morala še preklopit, ker sem se ravno navadila na zvezdico, ampak I like it! Vsaj takoj vidim novosti - jaz slepa kura imam namreč včasih tudi s tem probleme, da razločim novo zvezdico od stare, eh kaj čmo!
tjas