Verz ob upokojitvi

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

tema odprta - 4. sep 2005 7:04 | ogledi: 36.484 | odgovori: 5

Nujno potrebujem kakšen lep verz za upokojitev za mojo mami. Prosim, če ima kdo kaj pametnega naj napiše.

kokos

milena  

član od: 4.8.2004

sporočila: 1

7. sep 2005 14:38

Prišel je čas, da si malo oddahneš, da jutra po svoje posrkaš in dolgo prespiš. Vzemi si čas za lepe stvari, za kar te radosti, naj delajo drugi, tudi ti si. Aktivna leta so se prevesila v desetletja hitenja in pehanja in te utrudila. Zajemi sapo s polnimi pljuči, zdaj si sama kraljica svojega časa, svojih ponedeljkov in nedelj, zim in poletij in medenih jeseni, zdaj si vesela upokojenka in vse lepo te še čaka! milena prislan

oliva  

član od: 21.3.2005

sporočila: 312

23. okt 2006 8:54

Ima kdo morda kakšen verz za upokojitev sodelavca. Lepo prosim. Hvala in lp oliva

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

23. okt 2006 17:30

V deželo tvojega življenja je jesen prišla ne boš v službi užival boš doma Dobro in slabo smo delili kar prinesel nam je čas smo na leta pozabili da hitijo mimo nas Prišel je čas , ko se z delavnega mesta moraš posloviti in se v stranko upokojencev priglasiti lp goga

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

23. okt 2006 19:29

PENZIONISTU (melodija pesmi » Zakrivljeno palico v roki« ) Zakrivljeno palico v roki, v šalčki pa malo kamil" c, in seksa bolj redki obroki, obdobja so nov"ga znanilc". Na palico se boš opiral spominjal se boš na mladost, na dekleta, ki si jih ljubil, bog ve če jih b"lo je zadost". Na starost začno se težave, boleti začnejo kosti in več ni prav redne prebave, le čajčki pomagajo ti. Tako je al" hočeš al" nočeš, mladosti pomahaj v slovo, si penzijo končno dočakal in časa še preveč zdaj bo. Želimo ti zdravja obilo, ohrani si zdrave kosti, da bi se ti dobro godilo, želimo ti zbrani mi vsi. lp limonca26

oliva  

član od: 21.3.2005

sporočila: 312

24. okt 2006 8:46

Dekleti, kaj naj rečem - krasne ste. Hvala in še enkrat hvala tebi limonca in goga. Ta zakrivljena palica mi je še posebno všeč. Goga tudi tvoj verz bom še uporabila. Uživajta v lepih dnevih. Lp oliva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti