Ekran

Dada  

član od: 13.10.2003

sporočila: 165

tema odprta - 3. sep 2005 16:46 | ogledi: 1.495 | odgovori: 2

Kako najlepše očistite ekran na pren.računalniku?Dada

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

3. sep 2005 17:01

Načeloma z ničemer, ker naj se ga ne bi pipalo, tikalo, šlatalo in na sploh nič. Prah z njega lahko obrišeš z mehko krpo, ko je izštekan. Baje se sicer že dobijo neka specialna čistila za LCD monitorje, ampak načeloma z ničemer. Takoj pravi moj predragi - računalničar. Priznam pa, da sem ga jaz v službi že čistila - izklopljenega - s čistilom za monitorje in vato. Po tem, ko pa mi je moj predragi zdejle to povedal, molim in upam, da se monitorju v službi ne bo kaj zgodilo.... dva sta nam sicer že misteriozno crknila, ampak je bilo rečeno, da smo kupili najcenejše in da je bil to razlog.... ups, hmmmm No, tistih dveh nisem nič čistila (vsaj jaz ne!!!! nič kriva ) Svetujem, da iz previdnosti ne uporbiš nobenega čistila... mogoče še prej vprašaj v kaki računalniški trgovini... Lp, tjas

neznan uporabnik

5. sep 2005 0:20

ekran očistim najlažje z krpo z mikrovlakni, ali nekaj podobnega. to je tista krpica, ki potegne prah nase, da se ne praši okoli. pred časom je to bila čudežna krpica, sedaj pa jo dobiš skoraj v vsaki štacuni. če so pa mastni madeži, pa malo čistilnega robčka, pa gre. sam ne stelexa! :) tisto čistilo za lcd sem tudi jaz preizkusila, ampak meni se ni zdelo nič posebnega. mastnih madežev ni odstranilo lepo. pa ni ravno ne vem kaj antistatično. lp

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti