Iščem recept

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

tema odprta - 2. sep 2005 23:30 | ogledi: 1.490 | odgovori: 4

Pred nekaj časa sem med mnenji naletela na recept, za katerega sem se odločila, da ga bom ta vikend preizkusila, vendar glej ga zlomka... sedaj ga pa ne najdem, saj si nisem zapomnila imena (žal, nimam plus paketa). Sestavljeno je bilo iz vlečenega testa, jabolk, zdrobljene skute, maka, orehov...vse skupaj pa je bilo polito z neko jajčno mešanico in pečeno... zelo ste ga hvalili...podobno naj bilo prekmurski gibanici...mi ga kdo, prosim, pomaga najti...zelo bi bila hvaležna...Lp, Katjuška

Temo je spremenil(a) katjushka dne 03. sep 2005 08:20:38

Temo je spremenil(a) katjushka dne 03. sep 2005 08:21:29

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

3. sep 2005 11:39

Ali misliš pecivo na suho? l.p. Vesna Leben

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

3. sep 2005 14:39

Tudi sama sem pomislila, da je govora o pecivu na suho, ampak tam moko posipaš in ni vlečenega testa. Katjushka, predlagam, da napraviš kar to pecivo, saj je res super. Priprava je zelo enostavna in še dobro je. Dober tek! riba-ribica

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

4. sep 2005 0:28

Pecivo na suho, to je tisto kar sem iskala, ko sem videla slikco, mi je bilo vse jasno...pa res ni zraven vlečenega testa...imela sem ga nekako v spominu, ki me je očitno varal... jaz pa sem ga že kupila...pa nič zato, bom pa po vrhu naredila še štrudel, pa bodo moji še bolj veseli! Jutri bo to na našem jedilniku. Dekleta, najlepša hvala za pomoč! Lp, Katjuška katjushka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti