23. jun 2009 12:12
Še eno vprašanje. Odločamo se med dvema in sicer Gorenje in Bosch,naj raje podpiramo domačo znamko ali ke Bosch res toliko bolj kvaliteten???Prosim za nasvet. evagirl
23. jun 2009 12:12
Še eno vprašanje. Odločamo se med dvema in sicer Gorenje in Bosch,naj raje podpiramo domačo znamko ali ke Bosch res toliko bolj kvaliteten???Prosim za nasvet. evagirl
24. jun 2009 10:34
"""""Se tudi odločam za indukcijo, imam pa drug problem. Iščem ozko in dolgo indukcijsko ploščo, pa je ni za dobit. Miele ima eno v katalogu, pa je čez 2000 €, Gorenje pa ima ozko in dolgo samo navadno steklokeramično ploščo. V Ikei sem sicer videla eno za okrog 800 €, a je le na tri plošče. Če ne bo druge, bo ta morala zadoščati, pa vseeno...če kdo ve, kje in za koliko denarja, bi bila vesela informacij.""""" ve kdo kaj o tem?? moram kmalu kupit, kuhinja prihaja... marjeta65
24. jun 2009 11:02
ta je od gorenja in je indukcija: http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/kuhalni_ A si mislila tako? evagirl
24. jun 2009 13:29
O hvala, to je pa zdaj novo, ko sem zadnjič čekirala njihovo stran, je še ni bilo. marjeta65
24. jun 2009 14:20
Marjeta65 samo zanima me, v čem vidiš prednost ožje in daljše površine indukcijske plošče v primerjavi s klasičnim kvadratom? Lp Lipa
27. jun 2009 14:52
evagirl je napisal/a: |
ta je od gorenja in je indukcija: http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/kuhalni_ A si mislila tako? evagirl |
27. jun 2009 19:50
Vanjatajnsek, super je, toda nimam prostora za tako veliko kuhinjo!
28. jun 2009 11:59
Pa saj v tem je fora - kupiš tisti del, ki ti paše in plošče zlagaš skupaj. lp, vanjatajnsek
18. avg 2009 10:22
smrečica je napisal/a: |
Zdravo. Pri nas doma imamo Gorenjevo indukcijsko ploščo s 4 kuhališči. Na začetku mi je bilo malo žal, da se nisva odločila za 2+2, (zaradi ostale posode) danes sem z njo zelo zadovoljna. Žal na njej deluje le določena psooda. Na indukcijskem kuhališču deluje posoda, ki deluje na magnet, od višjeproračunske kot je AMC ter nizkoproračunske, a zelo uporabne navadne emajlirane posode (ala EMO Celje). Indukcijsko kuhališče ima številne prednosti, ni pa primerno za bolnike s srčnim spodbujevalnikom, da se preveč sklanjajo nadenj. Obilo kuharskih užitkov .) smrečica smrečica |
18. avg 2009 10:24
Marjeta65, običajno ne.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Peresniki z omako puttanesca