Za bolj izkušene s kuhanjem z otroki

_ZALA_  

član od: 21.10.2003

sporočila: 982

22. avg 2005 20:39

Mogoče pa bi oba skupaj poskusila speči pico - sestavine za testo naj sam stehta, vliva vodo, itd....vzhajano razvalja... Pa tudi sir lahko nariba sam in pod tvojim nadzorom obloži pico s sestavinami, ki si mu jih prej pripravila :) LP Zala

sladkosnedka na dieti  

član od: 28.12.2004

sporočila: 83

22. avg 2005 22:23

Moj tri letnik je čisto mahnjen na "packanje" - tako on imenuje pečenje. Velikokrat se zjutraj zbudi in reče: Mami, dons bova pa packala! Najbolj uživa pri pripravi jogurtnega peciva - vse se meri z jogurtovimi lončki. Sam pripravi moko, pecilni prašek, ... šteje jajca, ki jih dava v posodo, pa lončke moke, sladkorja,... Pa najvažnejše MIKSANJE Mislim, da bi tudi vidva lahko pripravila kakšno tako sladico ... če zmore naš tiletnik, pa tvoj ne bi? sladkosnedka na dieti

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

23. avg 2005 8:43

No, prvi popoldne sva uspešno preživela Včeraj sva se lotila kosila, medtem ko se je moj fant učil. Torej, sekljanje čebule (seveda z mašinco, ne na roke) za ragu omako mu je bilo zelo zabavno, pa tudi kuhanje pašte očitno že obvlada, heh heh. Hude "škode" po kuhinji tudi nisva povzročila, razen sesekljane čebule, ki je letela na vse konce in kraje. Za danes sva zmenjena, da bova delala muffine, jih poslikala in potem slike in recept obesila na spletno stran, ki naj bi se jo učili delat na tem njegovem tečaju. Pa še moj fant mu je obljubil, da mu jo bo pomagal postavit na noge. Moram vam priznati, da vas vse z otroki občudujem. Jaz moram planirati in imeti energijo samo za ta teden, pa ni preprosto. Ampak za starše je to perpetuum mobile, ne moreš jih izklopit, vrnit v trgovino al pa reči, jaz se ne grem več.... Dobri ste! Lp, tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti