13. nov 2001 23:48
Če je tema še aktualna predlagam:Candy in to najboljši model kar se ga da dobiti in to največjega.Mi ga doma uporabljammo tretje leto in smo zelo zadovoljni.Vedeti je treba, da se današnji modeli zelooooo razlikujejo od tistih izpred desetih-petnajtih let , ko je bilo treba praktično vse prej pomiti .Mi posodo damo noter direktiz mize.Vedeti pa je treba nekaj stvari:kavino usedlino je treba splahniti, pa recimo usedlino kakšnega črnega piva itd.. Tudi mali gospodinjski aparati so rastavljivi do te mere , da plastiko lahko pomivaš v stroju(paziti je treba samo na stvari, ki imajo kakšno vzmet)Priporočam naslednje:Jaz vedno preberem vsa navodila(ker zato so)in v njih najdem kaj se lahko pomiva in kaj ne.Lesene deske ne sodijo v stroj.Še to :mi uporabljamo skoraj vse programe , ki so na voljo-samo vedeti moraš zakaj so.(beri navodila).Posoda je brez maščob, kozarci se svetijo, kot bi jih vsakič sproti polirala, jedilni servis se sveti.Vendar vedeti je treba, da pa so stvari , ki jih bo vedno treba pomiti na roke:mi kuhamo na plin in ko se naredi črno na dnu posode še vedno pomaga samo žičnata goba....Zaključek:pogled na tvojo posodo bo vedno lep,torej hitro v nakup, ne bo vam žal
Lep pozdrav, Mojca