2. dec 2012 5:39
mamamia je napisal/a: |
Sicer se nikdar nisem ubadala s preračunavanjem, ampak sem stroje, ki sem jih kupila, tudi uporabljala. Kakorkoli, izračunaj si, koliko vode porabiš, če moraš oprati deset krožnikov, tri piskre, dve skledi, 15 kozarcev in 30 kosov jedilnega pribora, kar spraviš v stroj, in koliko, če to pereš na roke v posodi in splahnuješ pod tekočo vodo. Se račun z vodo ne izide. Pa še greti moraš vodo. Ti lep uporabljaj stroj, če ga že imaš. Prihraniti se pa da kje drugje tudi. Navsezadnje v času, ko ročno pereš posodo, narediš kaj drugega. Če nič drugega, si za svojo drago vzameš čas. Ali ona zate. To, da imaš stroj, pa ga ne uprabljaš, me spominja na tiste, ki obiskovalcem ponosno kažejo dnevno sobo, v kateri pa ne bivajo - sedežna je pokrita s polovinilom ali rjuhami, ne ogreva se, je ne uporabljajo... Zakaj so si jo pa potem sploh uredili? Darko, darko, "zalaufaj" stroj, da ni ne "zarosta".
mamamia
|
Super odgovor, hvala.
Ne veš kako je... na kratko in jedernato.
Pred dvema letoma sem se vselil v flet in takrat kot sam svoj, ni bilo toliko posode, ok kar na roke lepo.
Potem uleti moja boljša polovica, pa sva še kar nekak zdj let in pol pomivala na roke ampak vedno bolj in bolj poslušam, da folk ogromno uporablja pomivalnega in hudiča zakaj pa še jaz ne bi.
No včeraj že prebral vsa navodila, potem kupil sol in te tabletke ... kolega iz ljubljane mi je dejal da kar lepo vse že vrsto let kupuj v hoferju in da so več kot zadovoljive in danes po kosilcu bom poizkusil to zadevo, hehe:)
Rekel pa je, da tista tekočina, ko dodaš v drug vhod zraven tablet, da mi ni potrebno dodajat... enostavno imajo te kapsule to funkcijo. No tudi na samem programe, ki ga imam na pomivalnem stroju pa prav tako piše da za to pranje, kot ga bom jaz uporabil, ne potrebujem tega.
Torej sol in te kapsule, to je to
Bo to držalo ?
Hvala
dkrajnc24