Ojla!
Proosiim, naj mi kdo pove, kje lahko kupim kakšne dooolge slamice za pijačo (vsaj pol metra).
Najlepša hvala...
ssilva
Ojla!
Proosiim, naj mi kdo pove, kje lahko kupim kakšne dooolge slamice za pijačo (vsaj pol metra).
Najlepša hvala...
ssilva
15. avg 2005 15:34
Ha, za polmetrske ne vem,morda v kakšni specializirani trgovini za gostinsko opremo (glej rumene strani imenika). Tako dolgih v trgovinah, ki so sicer polne slamic, paličic in podobnega še nisem videla. Morda Metro v Gradcu, če hodiš tja? Mamamia mamamia
16. avg 2005 16:07
Mammamia, najlepša hvala za tvoj trud - se bom res malo vrgla na rumene strani, kajti v Metro verjetno ne bom šla. Prav lep pozdrav! ssilva
16. avg 2005 16:31
Kaj pa če jih par sestaviš skup in zalepiš s selotejpom po zunanji strani, da se ne bojo raztaknile? Ali pa z izolirnimi trakovi in bo suepr pisano zgledalo... Veri
16. avg 2005 16:40
http://www.pepiplast.com/novice.htm Očitno to podjetje proizvaja take slamice 75 cm. Poskusi jih kontaktirat. Marjetica
17. avg 2005 17:57
Marjetica, zlata si (pa kje hudirja vse to izbrskate!!??) - absolutno bom takoj jutri poskusila dobiti kakšno žrtev. Veri, tvoja ideja je pa tudi totalno izvirna in jo bom sigurno realizirala, če ne bo možnosti za nakup. Naj naj najlepša hvala! ssilva
17. avg 2005 19:34
Fiducia v Šiški. lp Vesna Vesna Milek ReckoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Nevzhajana orehova potica