Dieta za hujšanje(9kg v 14 dneh)

janmasa  

član od: 12.12.2003

sporočila: 78

17. avg 2005 14:43

Imam enake izkušnje kot Renatana. Po porodu sem izgubila 3 kg (samo kar je bilo "preveč"). Težo pa lepo držim, važno je kombiniranje hrane, kot pravi Renatana in seveda miganje. To dieto sem naredila že 2x po 2 tedna (v 4 letih) in sem vedno izgubila samo tiste kg, ki so bili preveč. Nikoli pa več kot 4-5 kg. Med dieto sem delala, in sploh ni bilo težko zdržati, je pa res, da sem si kosilo nosila s sabo. Podvinci, tudi jaz ti želim veliko uspeha! Lep pozdrav Maša Maša

breda  

član od: 28.7.2003

sporočila: 113

17. avg 2005 15:18

Znana je pod imenom pilotska dieta. Imaš predpisan jedilnik za en teden, po 3 obroke na dan, osmi dan pa začneš od začetka.Primer jedilnika : POnedeljek: Z: kava brez sladkorja v poljubni količini K: 2 kuhani jajci, špinača malo soljena na vodi kuhana V: 1 velik zrezek ali biftek pečen v olju na ponvi, zelena solata Četrtek: Z:črna kava brez sladkorja in mala žemlja K: 1 kuhano jajce, kuhano ali surovo korenje, sir ( 10daag) V: Sadje in jogurt breda Sporočilo je spremenil(a) breda dne 17. avg 2005 15:18:44

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

17. avg 2005 21:35

Ali pa je morda tista, ki smo ji rekli dieta s kliničnega centra? Trije obroki na dan, določene stvari v poljubnih količinah? Za zajtrk je bila vselej žemlja s kavo (sladilo zgolj umetno), le enkrat nateden kisla repa. Kosila so bila sestavljena iz kuhane špinače, bifteka s soalto, enrkat iz jajc, pa kuhanih rib in podobnega, večerje pa iz jogurtov, šunke, biftekov in podobnega. Nekje se mi še doma valja,je pa bila kar uporabna za snet štiri ali pet kg v štirinajstih dneh. Mamamia mamamia

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

17. avg 2005 21:56

Kuhana jajca, zrezek na olju in drugo meso... joj, ubogi želodec! Tole je pa primerno le za kakega konkretnega jedca, daleč od diete. Potem se pa raje postim par dni, al pa sem na vodi, sadju in polnozrnatem kruhu! Tiste 4 kile bodo šle isto hitro dol, pa vsaj presnova bo manj obremenjena. Brrr, kaj vse ne delamo svojemu telesu zaradi "kil"! Že od ene uboge polente enkrat na štiri mesece mi želodec nori, kaj bi bilo šele, če bi vsak dan jedla kuhana jajca in pa meso! tjas

breda  

član od: 28.7.2003

sporočila: 113

18. avg 2005 8:16

Stvar izbire vsakega posameznika....... breda

tjas  

18. avg 2005 9:07

To pa vsekakor. Sama sem zaradi raznih super diet čisto po mačehovsko zašuštrala svoj želodec in prebavo, zato je moje mnenje tako, kot sem napisala. Vsekakor pa je in ostaja najboljši način za hujšanje oz. vzdrževanje telesne teže gibanje in uravnotežena zdrava prehrana. Tudi to velja poskusit, če hoče človek zgubiti par kil Lp, tjas

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

18. avg 2005 9:27

Tjas, se po svoje strinjam, ampak ti povem, da sem pa jaz MORALA zelo podobno dieto delat zaradi zdravja, ker sicer pojem bolj malo mesa in imam premalo železa. No, prebavo sem mela pa vedno zelo v redu, tako da tu ni bilo problemov, je pa pomagala za železo, ampak ni bila ta dieta, ampak ena za železo, čeprav zelo podobna... Hotla sem samo rečt, da kar je za enega strup, je za drugega lahko zdravo... Sem pa živela za tista dva dni, ko maš jogurta in sadja kolikor češ:) Veri

tjas  

18. avg 2005 9:37

Heh, heh, železova dieta - pozimi so mi jo predpisali, ko sem že v tretje v dveh mesecih zbolela. Juhuhu, najbolj vesela sem bila, če sem dobila na krožnik špinačo, veliko manj pa, ko sem morala prežvečit kak zrezek, velik čez cel krožnik. Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem po praženih jetrcah bruhala (pa čeprav so mi bile že od otroštva prava poslastica). Po mojem samo zaradi tega, ker sem bila tokrat prisiljena jih jesti. Na srečo mi s to dieto ni bilo treba nadaljevati. Lp, tjas

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

18. avg 2005 9:41

hehe, res je , ampak pomaga pa. vseeno upam, da mi je ne bo treba več delat vsaj kako leto... Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti