17. avg 2005 16:33
Uf... Tole pa je enih informacij v zadnjem času. Gospodu, ki mi je prijazno odpisal iz podjetja, ki prodaja na začetku omenjeni "Fat burner" sem odpisal in mu povedal še nekaj dejstev o meni. Pismo sledi v nadaljevanju. Drugače pa bom takoj, ko bo čas dobro premislil o vsem skupaj, ter še 1x prebral vse skupaj. Mislim pa, da bom po tem, ko dobim odgovor iz Popolnaprehrana.si poskusil tudi z njihovimi izdelki, saj mislim, da nekaj le morajo pomagati, ker konec koncev tu ne gre za neke "čudežne čajčke". Do nadaljnega (trenutno me zeza pomanjkanje časa, boljše bo čez nekaj dni) pa se bom posluževal kar klasične metode "telovadba + manj žri". Sledi pismo, ki sem ga posredoval gospodu iz Popolnaprehrana.si. P.S.: Veri, hvala za tole res izčrpno poročilo, zanima me samo še to, katera sestavina, je potem med tistimi, ki si jih naštela najbolj pomembna pri hujšanju? Aja, kave skoraj ne pijem. Mogoče eno tedensko, ponavadi pa še to ne. Pravega čaja tudi ne. _____________________________________________________ Lepo pozdravljeni še enkrat. Najprej hvala za izčrpen odgovor, tokrat pa se jaz opravičujem, za rahlo pozen odgovor. Ravno si še enkrat ogledujem vašo stran (izdelki pod kategorijo hujšanje z vadbo) in po pravici povedano sem kar malo zbegan. Ob prvem obisku, mi je namreč avtomatično padel v oko izdelek Fat Burner, sedaj pa opažam, da je na strani v bistvu več podobnih izdelkov, med katerimi so tudi tablete s po 1000mg L-karnitina, katerega ste v vašem odgovoru poudarili (vsaj jaz sem razumel, kot da je vsebnost te sestavine najbolj pomembna). Sem 100% odločen, da bom poskusil katerega od vaših izdelkov, zato vas tokrat prosim, za bolj konkreten odgovor, kateri izdelek mi priporočate. Star sem drugače 21 let, imam pa kar poštenih okoli 100kg (točne teže na žalost ne vem), ki so največ posledica tega, da sem težji invalid in presedim večino časa na vozičku. Ni sicer tako hudo, saj sem popolnoma samostojen, moram pa priznati, da me je večino življenja bila ena velika lenoba (pustimo sedaj razloge, saj niso bistveni, na kratko rečeno pa je bil razlog moje "lenobe" predvsem precej stresno življenje v preteklosti). Hujšati sem v bistvu začel že pred kakima dobrima dvema letoma. Takrat sem v bistvu začel veliko bolj paziti na prehrano (prej sem bil na žalost obsojen na "domačo" hrano, ki pa je bila ponavadi polna maščob...), sedaj pa pazim, da moja prehrana vsebuje tudi dovolj sadja in zelenjave. Prav tako sem postal bolj aktiven, predvsem v zadnjega pol leta. Z "zaresno" vsakodnevno telovadbo sem začel v sredini lanskega oktobra, kar je obsegalo predvsem vzdigovanje uteži (3x na dan po 50 vzdigov 2x10kg uteži), "ženske" sklece, vse možne druge vaje z rokami, vratom, ter kolikor se je dalo tudi z nogami. Na ta način sem v približno 2 mesecih shujšal za okoli 12-15kg, ki pa so se zaradi zime na žalost povrnili. Sedaj pa počasi (ne pretiravam) spet začenjam in tokrat res ne mislim izgubiti volje (prej me je ponavadi totalno zabila zima). Občasno hodim tudi plavati, v bližnji prihodnosti pa si bom nabavil tudi sobno kolo in bom začel redno obiskovati tudi fitness oziroma bolj verjetno si bom nabavil letno karto za bazene v centru Atlantis v BTC-ju. Do takrat pa bi seveda rad tudi s pomočjo vaših preparatov izgubil kak kilogramček in upam, da mi lahko glede na napisano svetujete ustrezni preparat. Lep pozdrav in hvala za nasvete, Anže Sporočilo je spremenil(a) Anze_Svajger_SCRM dne 17. avg 2005 23:32:06