16. jan 2009 9:23
Tole me je spodbudilo, da objavim svojo izkušnjo:
Nekega lepega dne mi je zmanjkalo peki papirja. Glede na to, da sem blazno organizirana lady in se mi izpadi materiala nekako ne dogajajo, me je najprej zanimalo, zakaj nimam papirja. Zaradi tega, ker sem kupila dve škatli prozorne folije, namesto eno škatlo folije in eno škatlo papirja (morala te zgodbe: drugič bodo pri stvari, ko v hipermarketu grabiš po artiklih). Primanjkljaj peki papirja me ni zmedel, namesto tega sem vzela papirnato serveto. Lepo sem jo položila na pekač in malo premazala s topljenim maslom (ni treba veliko masla, ni treba, da se papir prepoji, v bistvu je treba biti škrt pri tem). Rezultat je bil b.p. Skladno s tem sem s to metodo potem v naslednjih treh mesecih spucala vse tiste papirnate servete s kičastimi novoletnimi in velikonočnimi motivi, ki mi jih pleme stalno nosi, jaz sem pa preveč vljudna, da bi rekla, da tega kiča ne maram - tako sem ga pa vsaj porabila.
Drugače pa sem na jadranju pekla princes krofe na paloma brisači, ki sem jo malo namastila in raje ne bom povedal s čim....
in je super izpadlo.
Tako, da me incidenti, ko se papir lepi, to me čudi in je zame novo.
Vendelina jr.