11. avg 2005 10:00
Bernarda, mogoče je pa problem v tem, da daš kuhat preveč cmokov naenkrat. Cmoki se v posodi ne smejo dotikat, morajo imet dovolj prostora, sicer se razkuhajo, počijo... lp, maja
11. avg 2005 10:00
Bernarda, mogoče je pa problem v tem, da daš kuhat preveč cmokov naenkrat. Cmoki se v posodi ne smejo dotikat, morajo imet dovolj prostora, sicer se razkuhajo, počijo... lp, maja
14. jul 2009 11:12
Prekmurka, kako na debelo pa zvaljate testo-oz kako debelo je testo okrog sadeža, ko je kuhano Hvala
14. jul 2009 11:59
Jaz testa nič ne valjam, ampak naredim samo kroglico, s prsti vanjo naredim luknjo vstavim marelice ali slive s sladkorno kocko in stisnem skupaj, so lepi okrogli in se ne odpirajo. reza
14. jul 2009 20:11
prekmurka je napisal/a: |
Jaz dam na 1kg krompirja 30dak moke ,10 dak masla 2 rumenjaka in 1 celo jajce ,ter seveda malo soli -so rahli in njami.......... Marta |
14. jul 2009 20:13
Sem pozabla ta glavno odgovorit. Meni so se enkrat prilepli na dno posode, ko je voda zavrela in so se pol zaradi tega odprli in mi je marmelada zlezla ven. Sem jih pa res dosti nafilala z marmelado in je bila plast testa tanjša. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Sirovi napihnjenčki z dodatkom