3. avg 2005 13:51
Najlepša hvala majamarko.... Grem peglat.... simonka23
3. avg 2005 13:51
Najlepša hvala majamarko.... Grem peglat.... simonka23
3. avg 2005 13:59
Malenkost, sama si ponavadi vse omenjene linke iz različnih forumov dajem v bookmarks in potem "talam" znanje - copy/paste, no ko pa zase kaj potrebujem pa se v vseh svojih bookmarksih ne znajdem več...pa grem takole na forum in žicam dobre ljudi:) p,
3. avg 2005 21:59
Podoben problem imam kot majamarko. Ko sama najbolj potrebujem, ne najdem pravega linka, pa priljubljene moram vsake toliko časa spravit v red. Pa samo drobcena pripomba g. Blenkušu - pripombe o jeziku jaz nisem vzela kot politizacijo. V osnovni šoli smo se učili obeh jezikov, ne samo enega (spomnimo se: ekavski in ijekavski, mleko oziroma mlijeko itd), a tistim, ki ju ne pozanjo, zvenita enako. Je pa med hrvaščino in srbščino bistvena razlika; bog ne daj, da na Hrvaškem na primer zahtevaš hleb namest kruha, rečeš kafa namesto kava, ali uporabiš izraz hiljada namesto tisuću: Znajo zelo grdo pogledati in tudi reči kašno pikro, čeprav ne več tako zelo hudo, kot pred nekaj leti. Pa še nekaj za tiste, ki zbirajo linke v zvezi s kuharijo: hrvaški www. gastronaut.hr je prva liga, pa saraj.net za tiste, ki radi poškilijo proti bosanski kuhinji. Mamamia mamamia
4. avg 2005 9:25
Mamamia, jaz jih imam prav tako celo morje in si jih dokaj sproti urejam in jih imam sortirane po več kategorijah: kuharija (recepti, blogi, kuharji, restavracije), dom in vrt, pa delo, prosti čas, zdravje...ampak problem je pri meni v tem da jih v bookmarks dam vedno na osnovno stran - prvo stran in potem se zgubim... aja saraj.net mi pa ne dela??? mi piše zgolj Hello world? p,
4. avg 2005 9:48
Meni tudi ne prime (saraj.net)! Galja
4. avg 2005 10:13
Poskusita saray.net. Deluje! Recepti so na strani gastronomija. burbonka
4. avg 2005 10:24
no sedaj pa je...hvala burbonka, sem že hotela dati v zaznamke, pa mi je javilo da je že pod tem imenom shranjeno...kaj vse ne vem kaj imam ko naenkrat samo mečem v zaznamke... p, Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 04. avg 2005 10:24:40
4. avg 2005 12:35
Sem malo pogledala linke, pa imam takoj eno prošnjo... Lani so na tekmovanju kuharjev amaterjev v peki na žaru zmagali čevapi, v katerih je bil jogurt. Spekel pa jih je en knap. A se komu kaj sanja, kako bi se jih lotila??? Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem