1. avg 2005 20:33
hehehe,mamamia,utrujena od dela sem malo pobrskala tu,pa me je tvoje pisanje kar posvežilo;)))) hvala ti tulipa
1. avg 2005 20:33
hehehe,mamamia,utrujena od dela sem malo pobrskala tu,pa me je tvoje pisanje kar posvežilo;)))) hvala ti tulipa
1. avg 2005 21:26
ja mamamia tudi sama sem se nasmejala ob tvojem prebiranju bravo
2. avg 2005 11:58
mammamia super, kar v takem jeziku naprej.... z Drejčkom se strinjam. čeprav so fantki na kulslo v manjšini (pa nekaj brezspolnikov...) to še ni razlog, da bi vse skupaj posplošili na ženski spol Sporočilo je spremenil(a) malan dne 02. avg 2005 12:01:53
2. avg 2005 13:12
Moški - ženske ............MARSOVČKE ste pa čisto spregledali! So mi prišepnili, da hočejo ENAKOPRAVNOST!
2. avg 2005 16:35
Sem v poklicu, v katerem je uporaba pravilne slovenščine sila pomembna. Nisem sicer kak zadrt jezikoslovec, daleč od tega (oni imajo opravka z menoj in mojim delom), ampak kar debelo gledam, ko mi mlajši otrok pošlje SMS: Čuj, jas sn zaj tam in priem (d je namenoma izpuščen, ne po pomoti) domu pozno. Nea čakaj, fse je v redi... Glede moških na Kulinariki - sicer so v manjšini, a nekaj "primerkov" je sila uporabnih in bi bili za vzet v domačo kuhinjo. Sicer pa se po moje enakopravnost ne kaže v tem, da moški tudi likajo, sesajo in kuhajo, ženske pa zabijajo žeblje in vihtijo kladivo ter menjujejo žarnice, ampak na čisto drugačne načine. Sicer pa - eni brez drugih ne moremo, enakopravnost gor ali dol, pa se zato imejmo radi. Ralike naj nas združujejo in ne ločujejo, pa bo, kaj pravite?Mamamia mamamia
5. avg 2005 22:38
Moj edini problem je bil glede spola na tem forumu, ko je neki udeleženec marsovec po splolu sodeloval in nisem vedela, kakšen spol naj uporabim. Mislim, da je prav zato ob prihodu potrebno navesti spol, zaradi komunikacije. Zaradi mene sem za koga lahko tudi peb, če že z enim pozretom ni za komunicirat. Meni je vseeno, mislim pa da je Drejčku tudi, kajne? frina
7. avg 2005 14:25
ja, mi je... za marsovce bi pa uporabu srednji spol, mislm na angleški IT... ;)) Drejček
7. avg 2005 15:06
ja, ampak torej bi potem zvenelo nekako takole: "če boš ŠLO v prihodnosti kaj na tržnico...." "a si že kdaj PROBALO skuhati krompir v ...." "Če boš HOTELO dobiti zares gosto kremo, boš MORALO vseeno uporabiti želatino".... heh, heh... tjas
7. avg 2005 18:23
Ja, in kaj neki bo potem izumil naš vrli slavist, gospod Toporiščič? Pa kak Gradišnik zraven, in Dular? Hehe, Tjas, bi to bilo res hecno, tako srednjespolno pisati...Mamamia mamamia
7. avg 2005 23:53
nč ne bo reku, ker bo slovnično pravilno... IT.... ;)) DrejčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Bučni pire iz rumene buče