s čim lahko očistim fuge, na začetku so bile svetle, sedaj pa...ne pomaga nobeno čistilo za tla. Podobno se dogaja v kopalnici na steni...
Fuge
26. jul 2005 9:06
Sicer ne vem imena čistila ampak ali ni bila ena reklama za čistilo prav za čiščenje fug...je tudi jaz bom morala začeti razmišljati v tej smeri. ANJA
19. avg 2005 22:56
šampon univerzal = klor... odstranjevalec za plesni, ki ga lahko kupite povsod, bo izvrstno opravil svoje delo... špricfeder priložen ;) Drejček
19. avg 2005 23:54
Meni je nastala plesen v silikonu na robu kopalne kadi... do sedaj nobeno čistilo ni pomagalo, niti varekina. Ima kdo podobne težave, ki jih je premagal... Lp, Katjuška
20. avg 2005 9:50
alkoholni kis julia
20. avg 2005 10:30
Katjushka, a imaš še staro kopalnico ali novo? Nam se je to dogajalo v tastari kopalnici, neki časa smo preizkušali vse možno, na koncu pa smo morali kar vse ven zmetat in prenovit. Nič ni pomagalo, niti odstranitev starega kita, čiščenje in ponovno kitanje ne. Par let smo ustrajali, na koncu pa je mama dvignila roke od zadeve in smo šli kar v prenovo. In sedaj je super, plesni ni več nikjer. tjas
20. avg 2005 22:46
Tjaš...imam skoraj novo kopalnico (3 leta) in že pred dvema letoma mi je na robu kopalne kadi v silikonu nastala najprej majhna črna pikica, ki se je nato širila in sedaj sta počasi nastali že dve kar veliki. Povedati pa moram, da sta ti dve piki osamljeni saj so vse ostale fuge in preostali rob kopalne kadi popolnoma čisti, tako da sta zelo moteči... poizkusila bom še z alkoholnim kisom kot mi je predlagala Julia, če pa še to ne bo pomagalo, bom silikon enostavno odstranila in na novo zasilikonala...potem pa upam da bo mir! Lp, Katjuška
29. avg 2005 2:08
MENI JE TUDI POMAGAL ODSTRANJEVALEC PLESNI ZA KOPALNICO. NE VEM TOČNO IMENA MALO POGLEJ V TRGOVINI. POŠPRICAŠ, MALO PUSTIŠ, NATO PA SEM JAZ ŠE MALO DRGNILA S TISTO MEHKO KRTAČKO, KI JE ZA PERILO, SPEREŠ IN VOJLA-ENA A. SLABA STRAN PA JE, DA SMRDI PO KLORU ŠE TRI DNI. OKNA, VRATA- VSE ODPRET. PA ROKAVICE GOR, MOGOČE TUDI KAKŠNA MASKA NE BI BILA SLABA, ČE SI PREVEČ OBČUTLJIVA NA KEMIKALIJE SONJA
29. avg 2005 8:02
A lahko prosim izklopiš capse! Dana
29. avg 2005 9:11
če nekdo stalno kriči je malo moteče, to je res. tjas
29. avg 2005 10:27
Mi smo morali silikon odstraniti, očistiti s čistilom prosi plesni, ki vsebuje klor, ter na novo namazati s silikonskim kitom. Vendar moraš paziti, da je to sanitarni in ne navaden.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Skutna pita
Eksotični suši