Ker sem nova tu, še morda ne obvladam vseh opcij. Ne najdem polnjene-filane paprike. Recepta namreč. Ali ga sploh ni?
Polnjena-filna paprika.
25. jul 2005 12:48
Hvala anja. Kje najdeš takega čustvenčka? kepi
25. jul 2005 13:48
Lahko jaz povem, tudi če nisem anja. Plus paket je ta faktor, ki omogoča tudi več smajlijev (smeškov, čustvenčkov...) Tukaj pa je še en recept iz baze za paprike. V komentarjih je nekaj dobrih nasvetov za pripravo omake. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1891 Marjetica Sporočilo je spremenil(a) sluga dne 25. jul 2005 13:52:56
25. jul 2005 14:53
Hvala sluga. Ko bom bolje preštudirala stvar, bom tudi jaz morda v tem paketu :o)) kepi
26. jul 2005 9:09
ja je fajn a ne? Jaz sem kar malo zasvojena s to kulinariko.... ANJA
26. jul 2005 9:15
Nisi edina Jaz sem vsak dan gor in sploh ne morem nehat Marjetica
26. jul 2005 10:40
Punce, poznam to zasvojenost. Me je že malo minila-hvala bogu. Mi povesta, če se da OBVEZNO v polnjeno papriko česen. V omako ali v mesno maso? Hvala že vnaprej. kepi
26. jul 2005 10:46
Česen uporabljam skoraj pri vseh jedeh. Pri polnjeni papriki ga dam v omako in v mesni nadev. Je čisto stvar okusa. Marjana
26. jul 2005 11:34
Če vam česen ne odgovarja ga pač ne dajte noter...ni obvezno. ANJA
26. jul 2005 17:45
Hvala. Jaz že dolgo nisem delala nadevanih paprik pa sem malo pozabila na česen. No, čist pozabila nisem, ker mi je skoz gorela rdeča lučka zanj. Zdaj, ko sem včeraj naredila paprike, sem bila prepričana, da bi bile še boljše s česnom. Jaz ga imam zelo rada. Zadiši jed in dobi okus. Kaj moram narediti, da bom lahko čustvenčke dajala? Plus paket? Kako naj to naredim. Saj vem, da piše, ampak imam raje, če mi kdo preprosto razloži. Je zastonj? kepiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Pirin kruh s semeni
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira