1. feb 2007 8:30
JernejaUSA, hvala ti... pa tudi ostalim :) nike
1. feb 2007 8:30
JernejaUSA, hvala ti... pa tudi ostalim :) nike
1. feb 2007 8:58
Pri dveh malih otrocih sem ugotovila, da lahko do čistega operem perilo le z Arielom (Kids). Belo perem na 60C, pisano na 40C in je vse čisto. Omehčevalec uporabljam in sicer vse znamke razen Lenorja, kateri semi zdi pretirano odišavljen. Glede večjih gospodinjskih strojev, sem pa tudi sama privrženka Gorenja. Mijan
1. feb 2007 9:38
Pri nas smo kupli potem tisti Bekov pralni stroj za 70.000 SIT (ne vem, koliko je zdej v evrih), na katerega smo ciljali. Zelo dobro opere, perilo je bolj mehko kot pa je bilo pri prejšnjem. Ampak poudarjam, kar je bilo napisano že na začetku te teme: stroj ne sme biti poln!!! Sama sicer ne tehtam perila, preden ga dam v stroj, preverim pa, da ni čisto do konca zabasan, ker se potem perilo ne "menca". Perilo mora med pranjem spreminjati svoj položaj, ne pa da ga na koncu ven vzameš točno tam, kamor si ga prej natlaču Mal heca. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 01. feb 2007 09:38:59
15. jun 2007 18:23
če imate problem z občutljivo kožo na pralni prašek potem obiščite http://www.amway.si/guest_login?action=reset&proc tam kje piše gostitelj napišite andrejceko, država napišite hr. srečno. andrej andrejceko
15. jun 2007 19:10
ne razumem. eni pišete o žlički pralnega praška preveč. druge pa o tem, da date v stroj 3 bluzice... bannanna
15. jun 2007 22:05
Jaz tudi sortiram perilo. Belo perem na 95 stopinjah, svetlo in temno pa na 40 oz 30 stopinj. Uporabljam pralni prah ava za belo perilo ter tekočo avo za barvasto perilo, zraven pa obvezno mehčalec. Perilo je čisto, s tem nimam problemov, no razen kakšen madež od olja ne gre stran, ma to je že druga stvar :)) LP mina20
15. jun 2007 22:22
No, odvisno je od tega, kakšni madeži so. Razlika je v tem, ali živiš sam ali imaš male otroke oz. pereš za koga, ki mu ni mar oblek (khm!) Če imaš zašmirane hlače, popackane z raznimi omakami in travo, jih bo veliko težje narediti čiste kot pa takšne, ki jih npr. mamica nosi 14 dni in več, a vseeno niso močno umazane. Olje gre lepo stran, če na madež poliješ tekoči prašek ali pa detergent za posodo. Pustiš nekaj časa (morda pol ure) in daš prat. LP, Sy
15. jun 2007 22:56
kje pa prodajajo te oreščke za pranje? kletka
16. jun 2007 6:00
Poglej stran http://www.biosi.si , trgovino imajo v CELJU, nasproti Občine Celje, drugače pa imajo tudi spletno trgovino. madronsica Sporočilo je spremenil(a) madronsica dne 16. jun 2007 06:00:47
17. jun 2007 15:25
madrinsica, najlepša hvala! kletkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada