27. feb 2010 9:22
Aja pa da ne pozabim.... veselo pranje vam želim!! biba
27. feb 2010 9:22
Aja pa da ne pozabim.... veselo pranje vam želim!! biba
27. feb 2010 14:53
Zadnji test pralnih praškov v reviji VIP je bil lani in med njimi ni bilo duela, torej ni mogel dobiti slabe ocene.
Enkrat sem ga kupila, diši lepo, pranje povprečno.
Lijana
1. mar 2010 16:36
V čem je problem? Saj prašek Duel ni od včeraj !!?? Test je bil objavljen v številki 6/2009. Duel pa je na trgu že več kot eno leto. rdkapica
1. mar 2010 18:43
Problema ne vidim, pa tudi ne vidim duela na testih iz lanske junijske številke VIP-a. Žal.
Lijana
2. mar 2010 7:50
Jaz sem približno pred letom presedlala na lidlov formil activ . Ga zlepa ne zamenjam več in kos je tudi mojim kuharskim oblekam - brez drgnjenja , namakanja in kaj vem česa še . Za črno pa tudi uporabljam formilov tekoči prašek . Bernarda
2. mar 2010 9:59
Za belo uporabljam merkatorjevega, barvano pa woolite ta rdeč. roznik
3. mar 2010 10:21
P.s ko daste belo perilo na kuhanje,poizkusite stresti med prašek vrečko pecilnega,sliši se smešno,vendar deluje. lep,deževen pozdrav bozjakova
3. mar 2010 10:57
A seveda, pecilni ali žlička sodebikarbone tudi med zavese.
P.S. Kakšen dež neki...
Pozdravček!
3. mar 2010 11:02
ja,točno tako,pri nas resnično rooosssiiii,ali pa dežujeee. pozdravček nazaj. bozjakova
3. mar 2010 16:02
Lijana, prav imaš, ni ga na seznamu. Zamenjala sem ga z Luno, ki je ocenjen povprečno.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi