23. jul 2005 21:56
Ne vem kaj sem toliko časa čakala, da se nisem prej prijavila v forum - odlični ste in resnično sem srečna da imam pomoč iz Slovenije..........Tukaj v Franciji je bolj beda.........ker sem šele 8 mesec tukaj........... Ljubim kuhanje zaradi vaših odličnih receptov - kuhanje je resnično fantazija in pri tem ste mi ogromno pomagali prav vi.............nikogar ne kritizirate če kaj ne najde in nikomur ni nič težko pomagati..........Všeč so mi detalji, ki jih opisujete in prav posebaj npr. če se napiše, da lahko namesto ene stvari daš drugo in tako lahko improviziraš........ Hvala še enkrat za recepte.........še vedela nisem da toliko stvari obstaja............. BURBONKA lepo da ti je ratala peka.............poskusila bom in ti sporočila kako je to meni ratalo.........hahaha...........ja upam da bo..........madona sj se bomo tle začel kotalit pa valit če bom preveč na forumu in bazi........ GOGA..........piščanca obožujem.........to bo padlo na mizo kar kmalu hahaah........ VESNA tud na omake se nisem spomnila............ko imaš 20 kg buč se je resnično težko spomniti kaj bi vse lahko naredu z njimi..............moram pa priznati da prvič vlagam zelenjavo.............prej jo je mami hahaah....... Zdaja pa na ribanje bučk...............se še oglasim ker sem resnično drogirana s tem........pa brez zamere HVALA VSEM LP cukrček