3. sep 2012 18:54
MBrando je napisal/a: |
In sicer, kaj je vaše mnenje, če občasno menjam vrstni red hranjenja in namesto zjutraj pojem svojo vitaminsko skledo sadja,oreščkov/semen,jogurta in pest ovseno/rženih kosmičev za kosilo. Sedaj se mi že 2 dni lušta takšna sadna zadeva, pa se mi zdi da ko telo nekaj rabi, samo da signale.
|
MBrando, jaz ne vem, ali si človek take stroge rutine ali imaš kake posebne omejitve pri hrani zaradi zdravja - ma mislim, da smo še vsi, ki smo kdaj namesto v nedeljo jedli govejo župo v torek, ostali živi. In namesto sendvičev s pršutom in kakavom in 35 dodatki kdaj zjutraj pojedli samo sadlje tudi verjetno nikogar še ni pregnalo v prerani grob ali na kliniko
Ker je tole kulinarični forum, ne bom spraševala, kaj se zgodi, če žena obleče drugačne barve dokolenk kot običajno
Pa brez zamere, samo na smeh mi gre zaradi take "zaskrbljenosti". Jej, kar ti paše, človek.
Glede na tvoje "lušte in gušte", ki jih izkazuješ v veliko temah, je videti, da rad uživaš v okusih - alora uživaj, saj ni treba za vsak grižljaj vprašati mame, če lahko in imeti slabe vesti
Ala, na zdravje
Mojca