14. sep 2009 8:05
Pozdravljene.Vidim da je spet tema o gospodinjskih aparatih odprta.
.Da spet kako rečemo in si pomagamo.
Sam imam pomivalni stroj od Bosch.Več kot zadovoljen z njim že 5 leto.Pomivam na njega vsaki dan,tako da ga ne šparam.Uporabljam tud tablete Calgonit,tiste ko daš kr cele noter z ovojčkom.Posoda res čista in sijoča.Ni zastonj reklama na Tv.
Sem pa sam pri sebi reku,da bo tud moj naslednji pomivalni stroj od Miele.Sem bil zadnjič vabljen v salon v Črnuče.Prijazen sprejem,trgovca.Strokovno svetovanje in opis aparatov.Več kot zadovoljen.Aparate imajo vse vključene.Tako da vam lahko pokažejo delovanje od: pečic,pralnih strojev,pomivalcev,sušilcev,indukcijske plošče itd.
Sem si pa že nagledu pomivalca,tizga ne boste vrjeli,ko se sam Zapre ko začne pomivat posodo,in ko konča,se spet sam Odpre.To bo moj naslednik Boscha.
Lucka52.A imaš tud ostale aparate od Miele?Jz mam sušilni in pralni stroj Miele.Odlična zadeva.
Vegica kr za Bosch se odloči.Sam glej da ne bo presegel 47 db.Moj jih ima 44,se ga komi komi sliši.Jz sem takrat za njega dal v današnjem denarju 1000 eur.Pa mi ni žal.
Sporoč kako si se odločla in kterga si vzela Bosch al kaj druzga.Če boš Miele vzela,boš tud zadovoljna z njim kot je povedala Lucka52
Uspešen nakup ti želim.
Vsem ostalim pa lep dan
Lp Miele
Miele