30. apr 2010 15:41
naor, tudi jaz sem pomislil na to, da prilepiš kakšno slikico. Drugač, dobro da bivša miška še išče lopato, kaže da ni za it v Bankok, bo treba na havaje ežoj
30. apr 2010 15:41
naor, tudi jaz sem pomislil na to, da prilepiš kakšno slikico. Drugač, dobro da bivša miška še išče lopato, kaže da ni za it v Bankok, bo treba na havaje ežoj
30. apr 2010 17:29
He he, se moram končno oglasiti. Ežoj, saj sem tudi po tistih koncih hodila, tudi po bambusovih gozdovih, ampak ne boš verjel da brez lopate. Tako da bi resnično rajši lopatala nekje v radiusu naše male kurje deželice :) Pa hvala vseeno, ste me pošteno nasmejali.
30. apr 2010 23:38
Bom prilepila slikce,oz.jih bodo .Tukaj bom se en mesec,tako, da brez skrbi.Zal pa sama nisem vesca tega,zato sem odvisna od teh hitro zivecih bitij,ki drvijo skozi zivljenje kot da jim bo kaj uslo.no,tak je danes nas svet. naor
1. maj 2010 19:04
In kar je v zvezi z bambusom najbolj zanimivo: cveti hkrati povsod po svetu, ne glede na zemljepisno lego. karlinka
20. maj 2010 2:51
bivsamiska je napisal/a: |
se bom navezala kar na to temo.Če se je komu bambus preveč razrasel, se priporočam za nekaj sadik. Moj na balkonu namreč ni preživel letošnje zime. Sem iz Ljubljane, pridem ga pa iskat oziroma izkopat kamorkoli. :) |
Pri meni si ga lahko nakoplješ kolikor želiš, bom zelo hvaležna za vsak poganjek, ki ga boš odnesla. Lopato dobiš na lokaciji.
Bambus lahko puliš v okolici Pirana.
nola
20. maj 2010 7:10
Ma nola, se mi zdi, da je šla kopat v Bangkok, pa je s tem zanetila nemire.
ežoj
5. jun 2010 18:34
tudi v Prlekiji ga je na pretek. klavdija
5. jun 2010 20:56
klavdijaB je napisal/a: |
tudi v Prlekiji ga je na pretek. klavdija |
Kje, Klavdija, v naravi pač ne. Tisto je trst (Phragmites communis).
rimljanka
6. jun 2010 16:09
A ni Trst v Italiji ? lp hedonist
6. jun 2010 16:15
Pri nas je trst, v Italiji pa Trst in trst.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda