17. sep 2001 15:04
Drage obiskovalke in obiskovalci foruma,
receptov ne objavljam zaradi zvezdic, tudi ne zato, da bi se moje ime (ki tako ni pravo) večkrat pojavljalo na straneh KulSlo. Če bi to želela, bi recepte preprosto pošiljala na stran in ne na forum. Tukaj gre za to, da me kulinarika preprosto veseli. rada kuham in še raje pečem; to je bil moj hobi že od nekdaj. Zvezdice me ne silijo v to, da z vami vsemi delim izkušnje in recepte. Moj poklic je precej drugačen od poklica kuharja ali slaščičarja, zato se v kulinariki lahko docela sprostim. To je hobi za moje srce. In rada ustrežem vsem, ki jih karkoli zanima. Navsezadnje smo prijatelji in ne sovražniki. Menim, da tukaj ne gre za tekmovanje ali zavist, ampak predvsem za to, da znamo biti to, kar v resnici smo in si lajšamo trud pri priljubljenem opravilu - kuhanju. Nahoku, ne vzemite mojih javljanj za napad ali konkurenco! A ni lepo, če si med sabo pomagamo, ne glede na vir receptov? Imam pač srečo, da sem lahko neomejen čas na internetu in tako lahko mnogo receptov pretipkam od drugod. Tako prihranim čas in stroške vsem mojim dopisnim prijateljem.
Rada vam pomagam, pa ne zaradi zvezdic!
Beti
Ps: če pa vas kateri izmed receptov res tako moti, ga lahko nemudoma umaknem. Navsezadnje jih ne objavljam sebi v namen.
Več sporočil na isto temo pošljem zato, ker v enem dnevu ne uspem pregledati gore receptov, ki jih imam. Ponavadi pa pobrskam še po taščinih kuharskih knjigah ali receptih mojih prijateljev. Posredovati želim pač dobre recepte, da bi ustregla vsem, ki jih neka tema zanima.
Lepe pozdrave in brez zamere. Kuharčki se ne smemo preveč jeziti, sicer bodo imele jedi grenak priokus...
Beti
Spremenil(a) - Beti dne 17 sept 2001 15:33:07