10. jan 2010 18:03
O, hvala, buča, bom pogledala Noa
10. jan 2010 18:03
O, hvala, buča, bom pogledala Noa
10. jan 2010 18:09
Mislim, da je kuhar Damjan v eni izmed svojih oddaj pripravljal celo lazanjo s kislim zeljem. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
10. jan 2010 18:45
buča je napisal/a: |
Tudi sama delam musako s kislim zeljem in je res enkratna, recept je pa v bazi pod ZELJNA ZLOŽENKA S SIROM. Res dobra stvar. buča |
10. jan 2010 18:48
sicer pa jaz kislo repo in zelje rada jem kar tako, za malico, raje kot kak piškot ali čokolado. repa mi je dobra tudi kot enolončnica, v katero zakuham proseno ali ajdovo kašo, nariban korenček in sesekljan česen. sicer pa s kislima zeljem in repo ne ekperimentiram kaj veliko, raje s prilogami: od raznoraznih žgancev, do krompirja na sto in en način, krvavic, kaš ... 5rusa
10. jan 2010 20:27
iz kislega zelja delamo pri nas ocvrte zeljne polpete.narezano kislo zelje odcedim,dodam jajce,moko, solim, popram dodam drobtine, oblikujem polpet, ki ga povaljam v moki, jajcu, drobtinah in ocvrem v olju.potem ga dam na papirnati prtiček, da popivna maščobo.Zraven naredim krompir-pražen ali pire.Je precej pacasto delo,a se je vredno potrudit. grozdje15Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Pad Thai