7. jul 2005 12:32
Hvala lepa za odgovore. Res je, da nisem popolnoma neizkušena, vendar so piškoti tista stvar, ki mi ne leži. še vedno ko sem jih pekla mi niso ratali: ali so pretrdi, ali se drobijo, pa tudi okrasit jih ne znam itd.
Tudi to drži, da moji domači pospravijo vse, kar pride iz moje kuhinje, vendar se pa strinjate, da mora biti za tak dogodek že kaj bolj ekstra, ali ne?!zato sem mislila, da bi jih mogoče res kar naročila kje, kjer ni tako drago kot v trgovini.
Poleg tega pa se za to porabi ogromno časa. pa tudi potrebnih rekvizitov nimam, zato bi res prosila za naslov tistega dekleta iz okolice Lj. Tudi sama sem iz okolice Lj.
Zanima me pa koliko je treba piškotov na osebo, pri tem naj se računa na pogostitev pri nas doma t.j. pri nevesti, na gradu, v gostilni. Nismo si pa še edini ali bi dali piškote tudi svatom za domov.Torej kakšne gromozanske količine so to?
Bi vas pa prosila še za kakšno idejo za narezek za svate, ko pridejo po nevesto. Fino bi bilo, da je kaj posebnega(ne pretirana ekstravaganca), izvirnega, lepega za oko, pa spet ne preveč zakompliciranega in dragega. Sigurno imate kakšne tozadevne izkušnje.
Aja še to:svatba bo septembra.
lp
kitica