Želim se poročiti v maju 2001 vsekakor na Gorenjskem-kje?
Ali mi lahko kdo svetuje?
Kristina
Želim se poročiti v maju 2001 vsekakor na Gorenjskem-kje?
Ali mi lahko kdo svetuje?
Kristina
neznan uporabnik
19. avg 2001 21:56
A mislite mogoce maja leta 2002, kajti drugace ste ze malo pozni. Sicer nisem z Gorenjske, ampak moja soseda se je pred nekaj leti porocila na blejskem otoku in je bila zadovoljna. Lep pozdrav Spelaneznan uporabnik
19. avg 2001 21:59
Kristina, morda bi bilo bolje, če bi konkretneje opisali vaše želje (število povabljenih, gostilna ali kmečki turizem, kakšna hrana, kakšen bo stil poroke: tradicionalni (običaji), moderni, preprost?)! Tako vam bodo bralci foruma lažje pomagali. Pozdrav in veliko uspeha pri predporočnih pripravah! Betineznan uporabnik
19. avg 2001 22:14
Oprostite za napako-2002, želela bi povabiti od 80-100 oseb, tako da le malo gostiln pride v poštev, saj nimajo tako velikega prostora. Poroka bo pač moderno tradicionalna, s plesom za mladoporočenca, metanje šopka, precej bo povabljenih mladih ljudi!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Pirin kruh s semeni