Knjiga okus po cvetju

aljalja  

član od: 8.6.2003

sporočila: 140

tema odprta - 30. jun 2005 19:08 | ogledi: 3.550 | odgovori: 4

nekdo je spraseval za knjigo Okus po cvetju. Najdete jo v knjiznicah, ker je bila povsod razprodana. Na Tv je bila tudi oddaja o gospe, ki je knjigo napisala. Poleg te, priporocam tudi knjigo Divja hrana, zalozbe Vale Novak.

Okusnih je ogromno roz, ne samo za sladice, tudi za solate in juhe, so pa seveda za pojest.

burbonka  

član od: 15.5.2005

sporočila: 402

30. jun 2005 19:44

Jaz sem spraševala po knjigi, vem kdo je avtorica, ne vem pa katera založba jo je izdala in kdaj. V knjižnici je žal nisem našla. burbonka

aljalja  

član od: 8.6.2003

sporočila: 140

30. jun 2005 20:07

mislim da jo najdes v kar mnogih knjiznicah, na studijskem oddelku. poglej na internet, katere knjiznice jo imajo. sama sem jo dobila v kranjski.

burbonka  

član od: 15.5.2005

sporočila: 402

1. jul 2005 13:46

O.k. bom pogledala. Hvala. burbonka

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

8. jul 2005 7:45

Okuspo cvetju je napisala gospa Jelena de Belder-Kovačič, slovenka, ki je živela v Belgiji. Izdala je kar nekaj knjig o cvetju in prehrani, ki so napisane v francoskem jeziku in so prevedene v tuje jezike. Gospa de Belder je tragično preminula pred dvema letoma. Ker sem jo osebno dobro poznala, mi je njena knjiga Okus po cvetju osebno pri srcu. Toplo jo priporočam! LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti