30. jun 2005 10:12
Jutro!
Ha, haaa,haa,...
Tabina, se še spomniš kako sem se jaz jezila nad mojimi visečimi,....."kokeršpanjelovimi ušesi".
Pa ji že mesec dni, mogoče več. Pridno mažem in jih pustim tudi od časa do časa zmasirat :), Kar rad počne moj dragi ... :)))
No, hotela sem povedati, da izgleda veliko bolje.
Najbolj vesela pa sem, da sem se skoraj znebila celulita po stegnih. Prej je bilo grozno.
Se spomnim lani septembra, ko smo bili v toplicah, vsi tisti pogledi na moje noge. Starejše ženske se kar niso mogle načuditi, da sem tako mlada pa imam tako razgiban relief, samo visiko gorovje in globoke grape...
Zato sem se vedno skrivala za rutami,..., čeprav imam boljšo postavo se še vedno skrivam. Na morju sem si prvi dan kupila pareo za okoli riti in nog.
Saj ne, da bi se vedno samo skrivala. Sem tudi mnenja, da veliko bolje stojijo, izgledajo oblačila, ki so malo širša (ne preveč), kot preozka, stisnjena, da se vsak gram odvečne maščobe poudari ali pritisne "šlauf" pri pasu ven.
Tek: Tudi jaz z veseljem tečem, toliko kot zmorem, potem malo hodim in spet tečem,... Tečem približno od 20-30min. Odvisno od poti, ki jo izberem, koliko je to kilometrov ne vem.
Tečem čez polje po gozdu, pašniku in domol, tako da je to bolj koristno za mojo dušo, kot telo. Se sprostim, razmislim, opazujem naravo,.... Rada grem "tečt" ravno iz teg razloga.
Ko pa se namenim k bolj intenzivni vadbi za telo raje izberem rolarje in pazim da delajo vse mišice. To je moja najljubša rekreacija za rit in noge. Če je slabo vreme pa škripa orbitrek.... :)
Maychi, priznam da nisem pridna kot ti, samo nekaj je pa le. Le trebušnjake,... še moram vključiti pa bo!
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.