30. jun 2005 7:28
Andrinaa, tole je zadnji objavljen seznam
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3800 potem pa mislim, da se ni več osveževal. Morda bi se sedaj katera od trenutnih hujšaric skorajžila in vključila še ta nove... Ena je predlagala, da bi lahko zato uporabili naš mail. Zi se mi super ideja, samo ne vem, če ga sploh katera uporablja. Jaz sem zadnjč tja poslala naslov svojega albuma, pa ne vem, če ga je sploh katera pogledala
. Tam zraven je tudi nekaj idej za OH dan - za sladico, se razume.
Bravo tetka.teti, držim pesti za naprej! Oglasi se še kaj, pa poročaj, kako ti gre. A tudi telovadiš kaj?
Skozipadalica, si pa zelo fotogenična, zdaj se le fajn potrudi, kakšne fotke bodo šele potem. Vauuuu!
Tejčica, mislim, da je Marjančin nasvet dober, malo mogoče pozabi na 3MD in si vzemi par mesecev premora, potem pa jovo na novo. Vmes pa imej sadje za zajtrk (in dopoldne), pa poskušaj res čimbolj ločevati, pa kak sadni dan si privošči. Jaz sem na tak način lepo hujšala preden sem slišala za 3MD, samo malo bolj počasi je šlo, za vzdrževanje teže pa bi moralo zadostovati. Ja, pa na vodo ne pozabi!
Kokos, vse najboljše in lepo praznovanje. Najlepše darilo si si tako podarila že sama
.
Imejte se lepo!