29. jun 2005 20:34
Živio še zadnjič, preden odrajžamo. Zunaj je tako neurje, da nam je sredi branja zmanjkalo elektrike. Strele treskajo, piha orkanski veter, dež pa lije, da kaplje nimajo prostora.
Hvala vsem za dobre želje. Jih bom upoštevala, brez skrbi in uživala 200 na uro !
Punchka, krasno si napisala tole za tek. Moje je bilo bolj "kmečko", ker sem se tega pač lotila tako, tvoje pa ima rep in glavo. Superca. Tudi tisto, kar si pisala dalje, je fino, koristno.
Rožica, z dopusta se vrnem ( če ne ugrabijo letala ali pa če ne bo kak 11. sptember) 15.7.
Katalonija, mogoče imaš res dosti kil za oklestiti, vendar je tole v prvih dveh mesecih dosti. Predstavljaj si, kakšen napor je to za telo, koliko mora delati, da mu tole rata. Ni hec. Po tem krogu mu daj malo pavze, pa potem "dokrajčiš" višek kil še z enim krogom.
Tabina, med dieto nisem za večerjo nikoli jedla sadja, sedaj pa za večerjo velikokrat jem samo lubenico Če je to greh, pa naj bo greh in potem bom še velikokrat grešnik.
Tejčica, mislim da je boljše, da sedaj malo "mrkneš" od te diete, ker si je po moje že preveč naveličana in zato kar naprej grešiš. Kaj če bi se trudila ločevati vsaj znotraj obroka ( npr. 90%), da si ne bi pridelala preveč kil, potem pa jeseni, ko bo vsa ta nočna mora 3MD za tabo, začela znova.
Ne vem, zakaj sem danes tako lačna. Kar naprej bi nekaj jedla. Prvič, da mi je malo ušlo izpod nadzora. Za večerjo sem jedla razno zelenjavo v solati. Sinu so ostalo makaroni z mesom in kar nekaj časa sem se spogledovala z njimi, na koncu pa so pristali v meni. tako čuden občutek je bil, ker take "mešanice" nisem jedla, odkar sem začela z dieto. No, potem je bilo treba še marsikaj narediti in na mizi je bila vrečka grisinijev. Kakšni trije so pristali v meni. In sedaj ne vem, kako se bo nadaljevalo. Kot da se mi je trak utrgal. Jutri bom imela sadni dan, saj mi hrana na letalu ni všeč in bo to še najlažji dan, ko me ne bo premamila kakšna druga hrana. Upam le, da sem za dane s s hrano končala, čeprav sem si še zelo sumljiva. Pojma nimam, kaj mi je. Sploh se ne poznam take.
marjanca45