29. jun 2005 14:15
marjanca, saj že 10 km je zame...huuuuh, jaz sem 300m neprekinjeno tekla, pa sem mislila pljuča možu na ramo položit.
sicer pa... U Ž I V A J!!
PUNCHKA, SUPER SI TO NAPISALA ZA TEK. tako bi mogoče šlo, češrav se meni 5 km tečt sliši grozno neužitno.... bi pa mojega moža osrečila do konca, če bi tekla z njim. včeraj sem rekla naj lauf anaprej, jaz bom pa hitro hodila, pa je rekel, d abo že z mano, ke rdrugač se nima s kom pogovarjat :/ pa me je špiknil. baje se je treba koncentrirat na dihanje , jaz pa semtak težko tiho. (danes že cel dan...sem popolnoma brez glasu)
Punchka, a ne da sem zasledila sojo pod Š. sem mislila da sem biksala do konca, ker sem jedla koruzne kosmiče s sojinim mlekom. pol nisem???
Katalonija, a si ti pozabila decimalke pisat al je to dejansko izguba 10+5 kil. ker jaz sem šla dol 1+0,5kg (mal več) pa sem trenutno na konju... tako da...ZAVEDAJ SE KAK DOSEŽEK JE TO!!! ČESTITKE!!!
pAPILON, HM TAKO NEKAKO JE. JAZ SEM IMELA TUDI oh DAN ZA GREŠENJE, A MI JE PREVEČKRAT UŠLO IZ ROK-ČEŠ LAHKO POJEM vse. za kosilo je tako ali tako določeno (testenine, polenta, pizza...) zvečer pa mora biti sladko. pecivo ali sladoled. hm, morda res tudi kru z mamrelado, evrokremom, vsekakor p amislim, da sem ga biksala, ker sem jedla kar se mi je skoz luštalo- to je ali mlečni riž, kosmiče z mlekom, raznorazne nore kombinacije. po moje je prav da jemo vse kar v ostalih dveh dneh nismo. to je ne škroba in ne beljakovin.
če se motim me poravite.
drobtinica- sadje je sadje. in ko je naprogramu Sadje, jej sadje . ENOSTAVNO, NE ?;)))) jaz tudi v tej vročini v glavnem melone klestim, pa lubenice. še vedno pa ne vem, kako je s sadjem zveče rnamesto predpisanega obroka na B ali Š dan??
vipercat pa se je čist zgubila zdaj ko je v službi?? lahko bi evidenco prenesle na tist email. ali kaj podobnega. ma se mi od naših statistik v službi že meša, pa bi jih še tam. ful me zanima kolk kil smo skupaj shujšali :) pa kolk po mesecih, pa to...
lp
tabina