17. okt 2005 21:30
Pozdravček vsem skupaj!!! Javljam se vam po dolgem času.... minilo je že skora dva meseca. Bila sem pridna in vas redno brala (že to mi je bilo dovolj za motivacijo), vendar ker ste vse oz. vsi tako pridni, mi ponavadi zmanjka časa, da bi še sama dodala besedo ali dve. No, da še jst povem svoje. Danes je moj 58. dan, kar pomeni, da bi naj danes imela vodni dan, ki pa je spaval po vodi. Imam tako slabo vest.... Do tretje ure je še nekako šlo, potem pa ena jabolka, pa druga, pa sem šla ven in se vrnila še bolj lačna, tako da sem si naredila skledo solate in kos kruha. In to, da sem jedla kruh, je presenetilo vse. Kruha nisem jedla že..... zelo dolgo, enostavno pozabim nanj. Danes pa... šmrc... Kaj naj naredi? Naj jutri nadaljujem normalno naprej z beljakovinskim in potem ponovim še enkrat vodni dan na sadni dan? Glede statistike... ko sem se na zadnje tehtala (to je bilo približno teden dni nazaj) sem imela -10 kg. Mislim, da je to kar dovolj, kljub temu, da se tu in tam pojavi kakšen greh (mal v količinah, mal v kombinaciji). Moram pa vas vse lepo pohvaliti, da ste pridne, vztrajne in pogumne!!! Le tako naprej. In ste v moralno podporo tudi vsem tistim, ki se ne javljamo pogosto a vas vseeno beremo. Pozdravček!! sharon