12. okt 2005 6:23
Dobro jutro, rožice moje in naša dva cvetka !
Pa to ni res, kako klapamo, pa čeprav se prvič v življenju vidimo !!!!! Po moje so imeli vsi okoli še kaj od našega srečanja ! Pa kaj - glavno, da je bilo nam fajn ! Ta prave ste, Helena, Bonaca, Lanes in Tuna ( sem vas napisala po starosti, da ne bo narobe - ha-ha). Samo ostalim moram povedati, da so punce na slikah popolnoma drugačne, kot v živo, kar pomeni, da so v živo neprimerno boljše ! Pa ne vem ravno, zakaj morajo hujšati ! Ampak vsak pač počne to, kar misli, da je zanj prav in tako, da se v svoji koži dobro počuti.
Ste me prepričale, da, kdor se odloči za tak velik korak, kot se me s tem načinom prehranjevanja, je res ta pravi človek in v njem ni prostora za hinavščino, pretvarjanje in ostale nelepe lastnosti. Smo odkriti ljudje, vsak s svojimi težavami, ki jih zaupamo tudi drugim in nam je zato mogoče kanček lažje, ostali pa teh zaupnosti ne izkoristijo. Mislim, da smo res malo posebni ljudje, z več čuta za sočloveka, kot ostali. In zato sem zelo poonosna, da sem del te velike družine, ki nas druži veliko skupnega.
Hvala za krasen večer in obljubim, da se vam naslednjič spet pridružim.
Ksusta1, ti pa nič ne cagaj. saj veš, da po dežju vedno pride sonce. Te pregrehe se dogajajo vsaki od nas. Pojdi dalje, le preveč pogosto ne pusti, da te premamijo. Dneve pa nadaljuj po vrstnem redu, kot si sledijo. Saj potem imaš danes sadje in bodi lepo pridna ! Drži se !
Ja, Maša, tudi jaz te že pogrešam. Kje si ? Pa Kokos, včeraj smo se spomnile na tebe, da se že dolgo nisi javila. Kako služba ? Pa na Skozipadalico smo se spomnile in njene fore, ob katerih smo se tako smejale - kje si ?
No, zdaj ma delat !
marjanca45