10. okt 2005 21:03
Krasno Helena. Tudi jaz sem bila danes v fitnesu zadovoljna sama s sabo. Sem mislila, da ne bom zmogla pripravljenega programa, pa sem ga z lahkoto opravila. Res pa je, da mi ga je vaditelj malo prilagodil. Imam zdaj vsaj več motivacije za naprej.
Čestitke Bobby, kljub grehom. Tudi ti morajo biti. Ampak tebi pa gredo kile veliko hitreje dol kot ostalim, blagor tebi.
Tudi jaz sem danes za večerjo pojedla malo več grške solate, kot bi jo morala, pa kaj zato. Je bila pa tako dobra,m da se nisem mogla ustavit in sem kar jedla in jedla in jedla (ampak ustrezne kombinacije).
Dušanka le pogumno, kile bodo tudi izginile. Jaz v začetku nisem verjela, a sem vztrajala in se splača. Se pa vsaj pri merjenju obsega pozna. To je že nekaj v tako kratke času. Bravo.
Hvala za pohvale. Saj jaz tudi grešim, a s prevelikimi porcijami, sicer pa res pridno kombiniram. Sem se že kar privadila, ker se potem veliko lažje počutim. Moram pa priznat, da me je kar malo strah konca diete in vzdrževanja teže. Verjetno si bom vnaprej napisala plan po dnevih in razporedila dneve na B, Š, Š, B, OH in V in na polno luno imela vodni dan. Ko bom končala, vas bom pa vprašala za nasvete, kako ste se ve tega lotile, da niste preveč grešile. Zdaj pa bolje, da še ne razmišljam o tem.
Imam spet napad čvekanja. Se jutri vidimo. Sem vesela, da nas bo tokrat več in da se nam bosta pridružili še Helena in Marjanca. Super. Komaj čakam.
Lahko noč in sladke sanje.
LANES