9. okt 2005 22:12
Lep pozdrav! Imam hitro eno vprašanje.. kam spada kostanj? kateri dan? hvala za informacijo.. tigrolina
9. okt 2005 22:12
Lep pozdrav! Imam hitro eno vprašanje.. kam spada kostanj? kateri dan? hvala za informacijo.. tigrolina
9. okt 2005 22:40
Saby imela sem malo zborovodsko šolo, ker na šoli, kjer poučujem, vodim otroški pevski zbor. Ja v torek. Pridi, ne bo ti žal. Celjanke, bi se lahko zmenile malo prej kot ob 18. uri. Tigrolina, na forumu sem prebrala, da kostanj spada med ŠKROB. Nočko. LANES
10. okt 2005 3:37
Dobro jutro!! Saby dobrodošla med nami, vse čestitke opravljeni dieti in izpitih. Danes smo pa sadne, a ne dekleta.Mislim, da nas je kar nekaj. Uspešen dan vam želim in brez grehov!! Čao,čao!! helena45
10. okt 2005 6:22
Dobro jutro! Ja Helena res sem grešila in se zato nisem javila, ta vikend sem jedla, kot da sploh nisem na dieti. Tudi jaz sem si včeraj privoščila par kg pečenega kostanja:))). Še danes sem tako sita in napihnjena, da bom pomojem kar 2 dni na sadju, da bo splahnel moj trebuh. Groza, a mi je treba pojest vse kar vidim. Dušanka, zaradi ene porcije pesta se ne boš zredila, ne sekiraj se zaradi ovčjega sira, samo pazi da ti ne pride v navado. Jaz prav občudujem Lanes, ki je tako trdna da v tem času od kar je na dieti še ni grešila. Lanes upam, da boš do četrtka vredu, da boš šla na odbojko. Punce iz CE in okolice kako kaže, bomo šle na pijačo? Predlagam termin: TOREK ob 17 h v Mercatorju, Santana..... Ali bi morda kje drugje? No punce povejte, torek bo hitro tu. Lp tuna
10. okt 2005 6:29
Dobro jutro vsem! Tuna, hvala za tolažilne besede, sem imela malo slabo vest. Se moram popraviti, tako kot Lanes - ta pa je ta prava!! Bom danes bolj pridna - imam samo sadje. Dan sem že začela z grozdjem, potem pa pridejo še hruške, banana, ananas in morda nekaj oreščkov - pa Savski biser. Brez obvezne dopoldanske kavice z mlekom pa ne bo šlo, ne, to pa ne... LP Dušanka
10. okt 2005 6:53
Dobro jutro, rožice ! Evo raporta po nažiralni soboti: za zajtrk 3 polnozrnate štručke z latto in marmelado, čez 3 ure 2 jabolki, za kosilo govedina in kurja prsa z zelenjavo na kitajski način, solata, okoli pol petih popoldan konkretna porcija domačih keksov, ob sedmih zvečer tako težko pričakovani burek, ki pa me je razočaral. Za moj okus preveč slan in premočno začinjen, tako, da me prav gotovo ne bo več mamil. No, ob pol desetih zvečer pa še 3 rebrce čokolade toblerone in to je to. Nič me ni bolel želodec, stranišče nisem oblegala. Prebava pa se mi je ustavila, prav tako odvodnjavanje, saj je bil burek očitno res preslan in je bilo telo panično glede vode, pa jo je raje zadržalo, tako, da je tehtnica včeraj zjutraj pokazala 2 kili več ! Ampak jasno mi je, da to ni špeh zaradi sobote - to se bo, če se bo, pokazalo pozneje. Ko bo prebava naredila svoje in ko bo telo spoznalo, da lahko odda vodo, bom spet ta prava. Sem pa šla po zajtrku spet na Skalo in izcedila ogromno znoja, ki ga verjetno s pitjem nisem nadomestila in je še en razlog, da nisem hodila odtakati tolikokrat, kot običajno. Skratka, požrtija uspela, mi je bilo kar nenavadno, sploh tisti keksi sredi popoldneva, ker tega res nisem počela vseh 9 mesecev. Pa mislim, da ne bom spet tako kmalu. Tuna, mi lahko poveš, kje je ta Mercator, da ne bom tavala kot izgubljena v vesolju ? marjanca45
10. okt 2005 7:05
Marjanca , tvoje želje so potešena vsaj za nekaj časa. Ko se pripelješ iz Konjic v Celje, na velikem križišču, tam kjer je Selmar, zaviješ desno in skoz naravnost, ko pripelješ do krožišča pa že zagledaš Mercator. Lahko se dobimo tudi drugje, kateri kraj ti je bolj znan? Lp tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 10. okt 2005 07:06:04
10. okt 2005 7:12
Tuna, ni panike pridem do Mercatorja !!!!! Komaj čakam !!!! marjanca45
10. okt 2005 7:27
Dobro jutro vsem. Grešila, grešila sem. Včeraj sem imela škrobni dan, vendar sem bila pridna. Danes je bilo tehtanje. V tednu dni sem izgubila 0,5 kg. Pa me je le manj, ali ne? Škoda da sem tako daleč, tudi jaz bi vas rada videla. Vseeno pa vam privoščim dobro kavico, dober čvek in veliko vode. Migla
10. okt 2005 8:28
Hojla! Danes imamo sadni dan. Punce, a tud ve jeste zelenjavo ob sadnih dnevih? Sama namreč ne zdržim brez obilne paradižnikove solate. Sicer sem pa slišala, da paradajz spada med sadje - ha,ha,ha. V tednu dni sem lažja za 1 kg!!! Se slišimo. Goga GOGA VRHOVŠEKKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Vitlof s sirom