9. okt 2005 5:47
Dobro jutro Helena 45 in vse ostale! Sem pač v pokoju in ni problem - enkrat pozno spat, drugič zgodaj vstat, če pa je kriza, tudi kako popoldne za kako urico zalegnem, mi vsaj koristi za moje noge, da so malo vodoravno, potem pa čaram ponoči. Sedaj čakam, da mi še druge izkušene povedo, kako je s pestom, si ga močno želim. Zvečer pa imam v hladilniku še en košček pečenega pudinga - včeraj sem ga spekla po receptu iz kulinarike, pa so mi ga obiski skoraj vsega snedli, potem, ko smo ga namočili s kompotovo vodo - komaj sem rešila košček za danes zvečer, da vsaj sprobam to čudo. Baje je bilo zelo dobro. Helena45, čisto enostaven recept - probaj ga - samo ne pozabi navlažiti, ker je morda sicer res presuho. Tisto glede pinjol pa - saj same pinjole po moje niso tako problematične, bolj me zanima zaradi sira, ki paše noter (malo ovčjega, malo parmezana) - razne oreščke celo priporočajo na S dan v Rininih receptih. Dragi me je včeraj malo založil s temi stvarmi, čeprav so cene obupne - pinjole so zelo drage, tudi ovčji sir - pa sedaj ne smem pustiti, da gre v nič, a ne? Sedaj pa lepo jutro vsem, še lepšo nedeljo - kasneje vas bom še brala! Dušanka