8. okt 2005 20:46
Spet jaz koncno med vami. Ledvice me še bolijo. če sem doma zavita v deke mi je prijetno toplo, sicer pa me kar naprej zebe v noge pa čeprav sem olečena kot medo. Se bom jutri grela doma. Sem na antibiotikih še 2 dni. Upam, da bo potem boljše. Jedla po predpisih, čeprav sem danes kljub naročilu "špagete samo s paradižnikovo ali zelenjavno omako, brez sira in mesa." Dobila pa sem ravno špagete z mesom in prosila za naročeno. Me je tista mlada deklica kar grdo pogledala, ker sva se očitno narobe razumeli. No, na koncu sem dobila tako kot sem želela. ZA večerjo pa sem si privoščila sirov zavitek, ki me je pri sosedu vabil in sem si ga kar kupila. MOje kile še kar stojijo, ka mi niti najmanj ni všeč. Poiskušam zmajšati porcije, pa si ponavadi vedno pripravim kaj dobrega in kar precej. Važno je, da ločujem in da ne pridobivam kil, kajne. Jutri sem pa sadna. A je še katera z mano? Verjetno bom še malo zelenjavna. Lahko bi si naredila zelenjavno juho, da me ogreje. Bom poiskala recert. Bi lahko vanjo dala tudi rdeče zelje? Toliko za danes od Lanes. LANES