7. okt 2005 7:22
Marjanca, verjamem da je vse hudo prišlo za teboj. Spij en metin čaj in če imaš kje pri roki persen, ti tudi ne bo škodoval. Kljub vsemu hudemu, je bila sreča na tvoji strani. Samo to šteje! Glede jemanje antibiotikov in mlečnih izdelkov ne vem, zagotovo pa je nujno uživati jogurt z antibiotiki zaradi uravnovešenja črevesne flore. O tem sem že pisala en ali dva dni nazaj - verjetno ste prezrle. Nekaj dni, od kar se doma borimo s prehladi, pa zagotovo vem, da ni priporočljivo v dneh, ko se boriš s prehladom in bronhitisom, piti mleka, ker mleko pospečuje izločanje sluzi, kar vse še poslabša. Sama sem v to smer velikokrat grešila, ker mi je ob bornhitisu vedno zelo pasalo zelo toplo mleko z medom. Moji bronhitisi so vedno nekaj posebnega - prekašljam, presedim in prehodim cele noči, zato se ga grozno bojim. Glede na to, da sem nepoboljšljiva kadila, pa je vse še slabše. Saj res, ali je katera v tej družbi tudi kadilka? To smo najbolj nemogoči ljudje in do živega nam ne pride nobeno dokazovanje o škodljivosti tega početja. Res groza! POzdrav - se beremo! VERONIKA