Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

6. okt 2005 15:53

Olina, tudi moje čestitke. Za tak pomemben dogodek je potrebno nazdraviti. Super nasveti od Lise in Marjance45. Upam, da se jih bom pozneje držala, ko bom prišla na mojo idealno težo. Vseeno pa bi pripomnila, da za vzdrževanje svoje teže potrebujem malo količino hrane. Sigruna sem, da se z leti dosti spremeni (moj emšo) vnos hrane v telo. Včasih sem lahko pojedla kar sem hotela, pa sem bila vitka, zdaj pa je popolnoma drugače. Imam pa prijateljico, ki poje 2 x več kot jaz, pa je vedno enaka. V tem primeru se mi godi krivica. Obupala pa ne bom. Želim si dunajskih zrezkov, suhih domačih salam....... Ko pridem do željene teže, bom imela 2 kg v rezervi minusa in bo tudi to prišlo na vrsto. Sigurna sem, da se mi ne bo uprlo. Pa še moj kruh bo zraven! Sončen pozdrav Migla

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

6. okt 2005 16:28

Olina, čestitam! To je res dobra novica! Odhajam za en teden, zato predlagam srečanje 22. ali 29. okt., da se ga bom lahko udeležila. Upam, da me ne bo sram zaradi kg, zato obljubljam, da bom pazila. Dobro se imejte in še bojljše hujšajte vsi skupaj! riba-ribica

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

6. okt 2005 18:16

Vsem skupaj en lep dober dan - moj je danes sadni, ker pa me kar malo zebe, sem si za kosilo privoščila prvič v življenju pečena , da je vsaj nekaj toplega - pa sploh ni slabo. Tri sem si prihranila še za zvečer (so bolj majhna), ker pa sem sedajle kar nekam lačna, bom olupila eno pomarančo. Dopoldne pa sem si pripravila sok iz jabolk, korenja in rdeče pese - berem, da to ni nič narobe, ali pač? Seveda obvezna kavica z 0,5 mlekom!!! Vse lepo pozdravljam, Olini pa iskreno čestitam k uspešnemu zagovarjanju diplome - še so pridne med nami!!! Dušanka

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

6. okt 2005 19:16

Ojla! Hvala vsem za lepe čestitke. Res ste prave prijateljice in se veselite z mano ob mojem srečnem dnevu. Upam, da bo vsak dan za katero srečen dan in da se bomo ostale lahko veselile zraven. Razlog pa naj bo karkoli, diploma, nova služba, otrok, izgubljen kilogram ali pa samo sončen dan. olina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. okt 2005 20:03

Hojla! Pozdravljeni vsi skupaj! Kako ste kaj! A se bo to slabo vreme že nehalo,al kaj.Pa saj to je za popenit! Olina,ja čestitke!Pridna punca,ni kaj! Oj,koliko je danes sadnih.Jaz sem pa sadna jutri.Danes pa sem si za večerjo privoščila kremšnito v Intersparu,zraven sem dobila zeleni ledeni čaj,ful okusem,slajen z sadnim sladkorjem. Dušanka,tisti sok je čisto vredu zadeva,le večkrat si ga privošči. Lisa,ja super da ti tako uspeva.Hvala,da si se oglasila in nam mal povečala motivacijo! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

6. okt 2005 20:23

Hoj vsem skupaj. Olina, čestitke. Zdaj pa si le privošči, ker si si zaslužila. Pa na zdarvje. Sem kar v redu. Malo še čutim ledvice, a ni omembe vredno. Kljub temu nisem šla danes na odbojko. JUtri imam semninar in se bom raje naspala in dobro pogrela. Eno vprašanje imam. Tudi jaz sme slišala, da je dobro, da piješ jogurt, kadar jemlješ antibiotike. To pomeni, da bi morala 3 dni oz. večere grešiti 10 dni. Do takrat pa bo že konec moja diete. Kaj pa če si jo za teh 10 dni podaljšam? Danes sem imela beljakovinski dan in sem si naredila kumarično saolato z jogurtom in česnom (neke vrste grško jed "tarciki" ali nekaj podobnega). Mi svetujete, da tudi druge dni pijem za večerjo jogurt? POmoč prosim. Kilem mi že tako ali tako stojijo več kot pol meseca. Zdaj bodo pa res obstale. Sicer pa važno je da jih ne dobivam nazaj. Bonaca in Tuna sem za kavico, a mislim, da v ponedeljek ne bom mogla. Mogoče torek ali četrtek. Halo Celjanke, kje ste pa še ostale. Mislim, da Picika, če se ne motim, pa še katera. Tudi Žalčanke se nam lahko pridružite. Me smo vas prav vesele. No vidite sem že boljše, ko sem spet tako zgovorna. Tako bi bilo fino, ko bi se še malo ogrelo, mene tako zebe in se oblačim že kot medo. Sončka pa nikjer več. Pa kljub temu en lep sonček vam želim vsem skupaj, pa se še beremo in pišemo. Čao. LANES

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

6. okt 2005 20:50

Dober večer vsem! Joj koliko ste napisale? Ni me 4 dni tu gor pa komaj preberem kaj vse ste napisale. Nekateri pa ste bili zelo pridni. Dobrodošli vsi novi. Dušanka, Helena in Goga kako kaj začetki, vidim, da vam gre. Le tako naprej. Goga sedaj imaš družbo in videla boš, da ti bo ratalo. Tuna in Bonaca, če povesta kdaj se vama tudi jaz zelo rada pridružim na kavici. Prav zanima me, če smo se že srečale kje. Včasih sedim v Planetu in pijem kavico ter opazujem mimoidoče. Ko takole gledam malo manj suhe se včasih vprašam ali je katera od njih na 3MD in celo na forumu. No če sta za javita. Olina bravo in čestitke. Za 2.del pa držim pesti. Takole sedaj pa malo spovedi. -2,5kg hiter dol pa sedaj +1,5kg hiter nazaj gor. Katastrofa vam povem. Ampak sedaj je konec tega. Že 3 dni sem pridna. Obljubim, da ko izgubim -10kg-jev vam zaupam zgodbo. Imejte se lepo. čao! Irena picika

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

6. okt 2005 20:54

Lanes to pa je dobro slišati, da si že boljša. Saj se z zdravjem ni za igrat. Se že veselim, da vas spoznam! Čao! Irena picika

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

6. okt 2005 21:37

Lanes, kolikor jaz vem, se mleko (verjtno tudi mlečni proizvodi) ne sme piti z zdravili, posebno antibiotiki. Preverite! Lp Migla

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

7. okt 2005 4:48

Lepo pozdravljeni na forumu!! Lanes čimprej okrevaj.Enakega mnenja sem kot Migla, glede jemanja zdravil z mlekom in mlečnimi izdelki. Oline iskrene čestitke in še mnogo uspehov ti želim!! Picika, hvala za spodbudo.Moramo biti pridne,samo tako bomo uspeli. Jaz se trudim, za naprej pa nič ne rečem. Ribica, tebi pa želim prijeten dopust.Naberi si energije, še za nas zraven. Končujem, pa prijeten dan. Čao,čao! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti