6. okt 2005 10:26
Zdravo punce! Sem in tja vas še pridem "pogledat" na forum, čeprav kaj novega pač ne zvem - problemi isti, želje iste, napori isti.....vse enako kot januarja, ko sem začela jaz. Ni kaj reči - zdržite, se splača. Moje kile se niso vrnile, vse je tako, kot sem si takrat želela. Med dieto sem bila zelo "pridna", zdaj pa včasih tudi ne. V glavnem pa v istem obroku še vedno ločujem, le kakšno jajce se (kot sestavina) večkrat pojavi tudi v OH obroku - je toliko več možnosti pri kuhanju. Kakšne pregrehe se pa sploh ne poznajo na teži (jasno, po pameti). Na dopustu sem ob vsem preizkušanju kulinaričnih dobrot shujšala! Smejala sem se, ko si je ena zaželela dan za nažiranje! Mogoče bi si ga pa morala privoščiti - bi videla, da enostavno ni pravega veselja za to, želodec je prehitro poln, še slabo ti je lahko! V glavnem - se da zdržati. Od diete sem obdržala le sadne zajtrke in - kot sem rekla, ločevanje pri enem obroku. Sicer pa si privoščim kruh (polnozrnat) in sladkarije, pa cmoke in štruklje...-vse čemur sem "podvržena". Veliko uspeha vsem! Lisa